Marešová se zase navlékla do svatebních šatů. Chce nám tím snad něco naznačit?

 Celebrity 
17. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tak která si nakonec odnese pohádkové věno? Foto: Souboj nevěst
Na počátku bylo 1626 vdavekchtivých slečen, pohádkové věno však může vyhrát pouze ta nejlepší. Finalistka soutěže Souboj nevěst získá právem titul Supermanželka roku a samozřejmě i to slibované věno, složené z hodnotných darů od partnerů soutěže. Nejde totiž o krásu nebo dokonalé míry, jde o schopnost vybojovat si svůj sen. „Na slavnostním galavečeru budou vybrány tři nevěsty s nejvyšším počtem SMS hlasů a začne bitva,” uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

V pražském Grand Hotelu Bohemia budeme 26. dubna svědky pravého souboje, hudebních vystoupení i One man show zábavy. Na fair play hru bude dohlížet patronka nadace Dobrý skutek Lucie Křížková, patronky celé soutěže Monika Marešová a Miss Monika Leová. Do poroty usednou Miss Denisa Domanská, zpěvačka Michaela Nosková a Muž roku 2011 Martin Gardavský. To a ještě mnohem víc uvidíte ve velkém finále.

Souboj nevěst v letošním ročníku spolupracuje s občanským sdružením Dobrý skutek a právě výtěžek z SMS hlasů bude použit na zaplacení speciálního rehabilitačního pobytu malému Markovi z Olomouce, který trpí Dandy-Walkerovým syndromem. Hlasovat pro svoji favoritku můžete až do finálového večera (vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro) a jedna z dívek tímto prožije svatbu svých snů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum