Marie Rottrová ví, jak se líbit i ve dvaasedmdesáti. „To je pro ženskou povinnost,” říká česká zpěvačka.

 Celebrity 
19. března 2014 15:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Prý je v tom krása od přírody nebo možná mladší partner... Foto: Alessandro
Lady soul Marie Rottrová sice nemá žádný kouzelný elixír v rukávu, ale vypadá, jako by jeden měla. Dvaasedmdesátiletá zpěvačka, která na Vánoce uspořádala malý comeback v podobě několika koncertů, si teď užívá společný čas s o patnáct let mladším partnerem a je vidět, že se má dobře. „Já jsem krásná od přírody, nemám žádné tajné triky,” vtipkovala zpočátku. „Víte co, já strávím hodně času v kuchyni přemýšlením o tom, co budu vařit a opravdu si myslím, že vařím zdravě. Zbytečně se nepřecpávám, jsem střídmý člověk,” odkryla vipstory.cz, v čem spočívá její vitalita.

„Ale krása hraje dnes velkou roli a myslím si, že je tak trochu povinnost ženského pokolení, aby se o sebe staralo. Když holky vypadají hezčí, je to hezčí i na světě. Když se ještě člověk cítí dobře, tak se to líbí i mužským, i ženským a lidi jsou takový spokojenější. Není důležité být úplně krásnej, ale dbát o sebe, např. aby člověk hezky voněl a vypadal co nejlépe jde. To je taková povinnost pro ženskou,” nabádá Rottrová něžné pohlaví, aby péči o sebe nepodceňovalo.

„Já se tedy moc nelíčím, když chodím jen tak ven. Dám na sebe trochu pudru, tvářenku, řasenku a vždy něco na rty. Rtěnku nebo lesk na rty mám u sebe vždycky. Podle mě to krásně zvýrazní obličej,” ukončila zpěvačka, která i ve svém věku ví, jak se líbit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve