Martin Maxa opět zachraňoval ženu v nesnázích. Snad za to zas nevyfásne podmínku.

 Celebrity 
20. března 2014 05:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tady ještě stojí slečny za Martinovými zády pevně na nohou Knihkupectví Academia
Je to asi deset let, co se zpěvák a skladatel Martin Maxa na společenské akci zastal ženy, kterou fyzicky napadl její přítel. Martin se tehdy do onoho incidentu zapojil, útočníka umravnil a dostal za to u soudu podmínku. Soudkyně - žena evidentně zastávala názor, že zpěvák měl dotyčného násilníka nechat, aby ze své přítelkyně vymlátil duši.

"V podobné situaci bych se opět zachoval stejně," tvrdí Martin navzdory podivné soudní dohře tohoto případu. A že pomáhat lidem v nesnázích je pro něj skutečně naprostá samozřejmost, předvedl i na křtu knihy režiséra Petra Weigla v Literární kavárně knihkupectví Academia.

Během slavnostního křtu knihy se pár kroků od Martina zhroutila hosteska. Patrně jí po delším pobytu v dusné místnosti klesnul tlak a dívka omdlela. Zpěvák ji pohotově zachytil, dopravil na čerstvý vzduch a zajistil jí pomoc. "Já si vůbec nepamatuju, co se dělo, byla jsem najednou úplně mimo, děkuju," usmívala se slečna po návratu do kavárny na svého zachránce.

Martin svůj čin pojal s nadhledem. "Doby, kdy ženy kolem mě omdlévaly v důsledku mého osobního kouzla, jsou zkrátka pryč," povzdechnul si se smíchem a dodal: "Teď už jim zvedám tlak jen v rámci poskytování první pomoci."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod