Na Slovensku se schyluje k první přímé volbě prezidenta a ve hře je i bývalý vrah

 Celebrity 
25. února 2014 11:23 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milan Kňažko chce být slovenským prezidentem Foto:Facebook
Naše sousedy čeká 15.března historicky první přímá volba prezidenta a na Slovensku už to začíná pěkně vřít. Zajištěnou účast v prezidentských volbách má zatím sedm osobností včetně herce a bývalého politika Milana Kňažka. A právě on se těší velké podpoře a podle zveřejněných průzkumů není vůbec bez šancí.

Kňažko se vysoké politice věnoval hned po listopadu 1989, ale později se znechuceně stáhl a vrátil se do divadla a na filmové plátno. Naposledy jsme ho mohli vidět v sugestivním thrilleru Normal, natočeného podle skutečného případu masových vražd, které ve 30. letech minulého století otřásly celou Evropou. Výpravný dobový film zachycoval šíleného a geniálního vraha zároveň a Milan Kňažko roli zahrál tak přesvědčivě, že divákovi běhal mráz po zádech.

V současné době chce filmový a divadelní herec uspět v přímé volbě prezidenta, opět burcuje politickou scénu na Slovensku a pouští se do předvolební kampaně. A nás při vzpomínce na děsivý film Normal napadá, zda snad nebyl účelově a s předstihem natočen a neměl sloužit k zastrašení politických protivníků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47