Kopie nebo nejupřímnější forma lichotky? Slovenská moderátorka si na Českého lva vzala ”použitý” oblek.

 Celebrity 
24. února 2014 06:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Sarah Jessica Parker byla stejně oblečená ve filmu Sex ve městě 2 Foto: Facebook / Twitter
V sobotu proběhlo udílení cen Český lev. Letos tvůrci slibovali veliké změny oproti uplynulým dvaceti ročníkům. Místo konání se z Lucerny změnilo na Rudolfinum, za mikrofon si stoupl elegán Marek Eben a hudební kulisu zajišťoval symfonický orchestr v čele s dirigentem Jiřím Bělohlávkem. Ovšem opravdovou atmosféru kultivovanosti tomu vždy dodají až outfity příchozích, kterými můžou celý večer shodit o několik příček dolů a mohlo by jim k tomu vyhrávat třeba deset orchestrů.

Slovenská rusovlasá moderátorka Lenka Vacvalová pojala tuto příležitost opět po svém. Na nedávném Plese v Opeře se prý k smrti nudila, až ze sebe udělala módní policii a nakonec se sama v jejím hledáčku ocitla. Jenže tehdy si rudé šaty navrhovala ona. Ovšem tentokrát zvolila verzi: napodobování je nejupřímnější forma lichotky.

Svůj model vybrala po vzoru Carrie Bradshaw, která si ve filmu Sex ve městě 2 vzala na homosexuální svatbu svých přátel smoking pro ženy od Diora a celý komplet zženštila černou čelenkou vyrobenou na zakázku, která vypadala trochu jako korunka. Lenka Vacvalová byla na včerejším předávání Českých lvů její věrnou kopií. Mezi snůškou dam ve slavnostních róbách byla její volba jistě originální a nepřehlédnutelné řešení, ale nic to nemění na faktu, že je to stále jen kopie a takovou věc by módní policie jistě dala Vacvalové také sežrat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít