Sniper Kňažko! Málem zabil chlapa, který v jeho vile loupil!

 Celebrity 
12. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kňažko neváhal bránit svůj domov se zbraní v ruce. Archiv
Z politika, neúspěšného kandidáta na slovenského prezidenta, ale stále úspěšného herce a charizmatického Milana Kňažka, se stal sniper! Když se k němu do luxusní bratislavské vily v noci vloupal zloděj, dlouho nepřemýšlel a ze své legálně držené zbraně začal střílet!

Zatímco u nás by byl soudy popotahován a ochránci lidských práv pranýřován, jak si může dovolit byť na lupiče ve svém vlastním domě zaútočit, na Slovensku jsou o krok dál. Kdokoli vám vleze do domu či bytu, máte právo použít zbraň. A to Kňažko taky udělal.

Lupič to pořádně schytal do stehna a do lýtka a musel být hned operován. Z vily za desítky milionů korun, kde měl mít herec šperky a peníze v hodnotě stovek tisíc korun, se doslova odplazil, pak ho chytila policie.

„Nebudu se k tomu nijak vyjadřovat, protože ještě probíhá vyšetřování. Je však pravda, že tam byl lupič. Když budu mít po výpovědi, což bude možná až v pátek, budu moci říci víc. Teď se omlouvám,“ řekl Milan Kňažko.

Incident potvrdili i záchranáři. „Devětačtyřicetiletého muže jsme ošetřili a transportovali do fakultní nemocnice, kde se podrobil operačnímu zákroku,“ uvedl mluvčí záchranářů Jozef Minár.

Sám Kňažko se sice zachoval statečně, ale byl situací otřesen a podle svých přátel sám nechápe, kde se v něm vzal pud sebezáchovy jít a začít střílet. Kdyby pachatelů bylo více a měli zbraně, nejspíš by taky herec nemusel přežít. Podle všeho zlodějem mohl být nezkušený pachatel, který ani možná netušil, komu že vila patří a co v ní najde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47