Misska po rozvodu schrastila další peníze a už je utrácí za plastickou chirurgii. Zřejmě jí manželství nadělalo víc vrásek, než se zdálo.

 Celebrity 
25. února 2014 05:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Botox je na vrásky jako ďas! Foto: Yes Visage
Známá česká modelka Petra Minářová se už smířila s rozvodem a nyní se poohlíží po nové lásce. Téměř tříleté manželství zničila nevěra a Miss ČR 1995 tehdy řekla, že vyplatila manželovi částku v řádech několika milionů.

Ačkoliv je pro ni ve vztahu nejdůležitější pocit souhry a vzájemná důvěra, ví, že i na kráse do určité míry záleží. Rozhodla se tedy udělat maximum pro to, aby svou novou lásku ulovila a na klinice Yes Visage podstoupila vylepšení botoxem.

Petra je s klinikou již delší dobu spojena. S MUDr. Monikou Kavkovou pravidelně konzultuje možnosti zkrášlení a využití jejich služeb. O svou pleť i postavu se stará dlouhodobě, ale vzhledem k časové vytíženosti uznává, že někdy je potřeba jít kráse naproti. Jak sama říká: „Mám opravdu hodně aktivit a málo času, proto volím procedury, kterým věřím a vím, že jsou efektivní. Jsem ráda, že mohu zavítat na kliniku, kde mi usnadní udržet si krásnou a zdravou pleť bez viditelnějších známek stárnutí.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47