”Nej” rozvody českých VIP: Kdo si napucnul bankovní konto a u koho doma lítaly facky?

 Celebrity 
25. února 2014 06:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Příště už si možná rozmyslí, koho táhnou k oltáři Foto: Twitter
Snad už jen malé holčičky věří na ”Šťastně až do smrti”. Čím je člověk starší, tím více poznává, že najít toho pravého nebo pravou je vskutku umění. Svatby dnes jedou jako na běžícím pásu a stejně tak i rozvody. Pár nej! jsme pro vás shrnuli, abyste si příště dali pozor, komu vlastně říkáte ANO.

Nejdelší
Podnikatel Zdeněk Bakala se s americkou manželkou Marguerit rozváděl dlouhých šest let. Vinu svaloval na americké právníky. „Navíc jsem podle jejich zvyklostí několik let nesměl vidět svého syna,” nechal se tehdy slyšet známý multimilionář, který v průběhu roku 2010 uzavřel bez vřavy novinářů sňatek s Michaelou Maláčovou.

Nejvýnosnější
V roce 2005 skončil po šesti letech manželský svazek televizní moderátorky Mirky Čejkové a golfisty Alana Čejky. Na jejich dva syny Alexe a Felixe získala Mirka, pro niž to byl už druhý rozvod, v Česku do té doby nevídané alimenty v hodnotě více než čtvrt milionu korun.

Nejrychlejší
Sotva patnáct minut si pobyl u rozvodu moderátor Libor Bouček a jeho slovenská kolegyně Marianna Ďurianová. Vzali se roku 2006 po půlroční známosti a jejich manželství vypršela lhůta jen o pouhých devět měsíců později, jelikož Marianna byla Liborovi nevěrná.

Nejdramatičtější
Herečka Kateřina Brožová a podnikatel Zdeněk Toman ukončili své manželství po pěti letech roku 2004. Rozvod stíhal nejen jeden skandál za druhým, ale padla řeč i na domácí násilí, při němž musela zasahovat policie. Kupodivu na péči o dceru Kačenku se rodiče nakonec dohodli, ale o majetek svedli rošádu, jakou svět neviděl.

Nejčetnější
Martinovi Stropnickému se podařilo s exmanželkou Lucií rozvést hned dvakrát. Roku 1980 se brali poprvé, ale v 90. letech se rozvedli kvůli techtlím Martina a Daniely Kolářové a po roce se znovu vzali. Druhý rozvod přišel roku 2005.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47