V tomhle převleku by Jennifer Lopez roli pokojské určitě dostala, ale "krásná" by v názvu filmu nebylo...

 Celebrity 
24. ledna 2014 15:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle už prosím ne! Foto: Twitter
Jindy okouzlující Jennifer Lopez teď působí jako jedna z porotců v zahraniční soutěži American Idol. Do toho ještě dělá na filmu Lila a Eve a zřejmě jí obě práce hodně vyčerpávají. Když dorazila na poslední natáčení, vypadala, jako kdyby se spíš chystala vynést odpadky.

Oblékla si šedé tepláky, abstraktní top s potiskem tygra a robustní kabát s kožešinou, který v doprovodu se zbytkem oděvu působil, že ho vytáhla babičce ze skříně. Je to škoda, protože Jennifer umí vyhlížet krásně, i když je obyčejně oblečená a zvolená variace jí ke všemu vizuálně přidala minimálně šest kilo navrch.

Takhle vypadající by ji aspoň nikdo neobviňoval ze sexuálního obtěžování, s nímž se v poslední době musela potýkat. Její fanoušek Rodrigo Ruiz tvrdil, že po něm zpěvačka loudila erotické fotografie. Prý chtěla, aby se jí nafotil a obrázky svého nahého těla, včetně ztopořeného penisu, jí poslal. Celá věc se nakonec vysvětlila jako podvod, jelikož Ruizovi ve skutečnosti dopisy posílala jistá padesátnice z Los Angeles.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008