Měří pouhých 130 cm, ale vydělává neuvěřitelný balík peněz. Neuvěříte, čím se tato žena živí!

 Celebrity 
29. ledna 2015 06:23 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
70 cm rozdíl manželům evidentně nevadí Profimedia
Kat Hoffman z amerického státu Ohio celý život trpěla svým malým vzrůstem. Měří pouhých 130 centimetrů, ale i přesto se dokázala prosadit v erotickém průmyslu a v současnosti patří k nejžádanějším striptérkám. Úspěšná kariéra jí zvedla natolik sebevědomí, že jí dnes nepřekáží ani výška jejího nastávajícího manžela, který měří přes dva metry.

Kat jako osmnáctiletá začala tancovat u tyče, ale tehdy ji ani ve snu nenapadlo, že se z jejího koníčku stane výnosný byznys. „Mnoho z nás hendikepovaných lidí se pro svoje postižení necítí sexy. Nemyslím si, že je to nevyhnutelné. Každý je sexy tak, jak si připadá. Pro mě je sexy člověk, který má dobré srdce,“ vyznala se Kat, která si za první týden tancování vydělala dvacet tři tisíc. Dnes se příjem šestadvacetileté trpasličí striptérky pohybuje okolo šedesáti tisíc týdně.

Nejmenší striptérka na světě považuje svoje povolání za umění. Někdy má ovšem i stinné stránky. To tehdy, když bar navštíví hulváti, pro které je terčem posměchu. I přes podobné ponížení a ústrky se svého řemesla nehodlá vzdát.

V současné době se Kat věnuje přípravám své vlastní svatby. Její nastávajícím je čtyřiatřicetiletý americký voják Eich Buscher , který měří přes dva metry. Podle Kate partnerům výškový rozdíl nečiní žádný problém. Snad jedině při chůzi, při které je Kate výrazně pomalejší než její budoucí manžel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod