Konečně se sešli. Beckhamovi se pochlubili společnou fotkou se synem Brooklynem, který slavil čtyřiadvacetiny

 Celebrity 
10. března 2023 14:17 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Oslava jeho narozenin ukázala, jak moc Brooklyn rodině chybí Depositphotos
Brooklyn Beckham je v posledním roce velké téma pro všechny. Po své dubnové svatbě s miliardářskou dcerou Nicolou Peltz se především rozešel se svou rodinou a velmi diskutabilní jsou i jeho kuchařské výstupy na sociálních sítích. Po téměř roce se ale konečně Brooklyn dal se svými rodiči a sourozenci zase dohromady, tedy alespoň na chvíli.

Se svou rodinou se Brooklyn prakticky nestýká od chvíle, co se loni v dubnu oženil s Nicolou Peltz. Ta měla zjevně nějakou rozepři se svou tchýní Victorií Beckham a prakticky celý rok se spekuluje o tom, co za vzájemnými antipatiemi mezi Nicolou a Victorií stojí. A Brooklyn se postavil na stranu své manželky a za rodiči se nepodíval ani o vánočních svátcích.

Před několika dny ale Brooklyn slavil svoje čtyřiadvacáté narozeniny a konečně se sešel jak se svými rodiči, tak se svými sourozenci. A David Beckham, kterému na rodině velmi záleží, se rád společnou fotkou pochlubil na sociálních sítích. Brooklyn i Nicola totiž odletěli do Paříže, aby svojí přítomností podpořili Victorii Beckham, která tam měla svoji módní přehlídku a společný čas v hlavním městě Francie pak strávili také oslavou Brooklynových narozenin.

Na rodinném setkání chyběl akorát Romeo Beckham, který měl nějaké pracovní povinnosti. A Brooklynova sestra Harper byla rodinným setkáním tak dojatá, že ji to dohnalo až k slzám. Tak těžce Beckhamovi nesou Brooklynovo odloučení. Ostatně sama Victoria Beckham ke společnému shledání s Brooklynem v Paříži zveřejnila na svém Instagramu hned několik sérií fotografií, včetně té, na které je právě plačící Harper s Brooklynem. A Victoria k těmto fotografiím napsala: „Tvoje malá sestra tě miluje víc, než můžeš vědět, a to, že jsme byli spolu na tvé narozeniny, nás všechny udělalo tak šťastnými. Máme tě moc rádi.“

Setkání se ztraceným synem tak bylo zjevně pro celou rodinu velmi emotivní záležitostí, byť u toho byla i Nicola Peltz. Ta ale není na žádné společné fotografii s Beckhamovými, což naznačuje, že vztahy mezi snachou a Brooklynovými rodiči se příliš nevylepšily. Nicméně Beckhamovi během svého vzpomínání na „ztraceného syna“ avizovali, jak moc jsou na něho hrdí, i když Brooklynova obživa je do jisté míry terčem posměchu.

Brooklyn se totiž na svém Instagramu prezentuje jako kuchař někdy velmi podivných receptů, které často budí posměch veřejnosti i odborníků. Nicméně nedávno vyšla informace o tom, jak luxusně Brooklyna právě sociální sítě živí. Právě jeho svatba s Nicolou Peltz z něho udělala doslova hvězdu sociálních sítí.

To znamená, že mladý Beckham ani vlastně nemusí nic umět. Má to správné příjmení i správnou manželku a taky hezkou tvář, takže se mu reklamní zakázky jen hrnou. Brooklyna oslovují prominentní značky všeho druhu a Brooklyn se nezdráhá přijmout prakticky jakoukoliv nabídku. Takže být tak nějak hvězdou sociálních sítí nakonec za poslední rok Brooklynovi vyneslo krásných 6 milionů dolarů. Je to sice z pohledu obrovsky bohaté rodiny Nicoly Peltz směšná suma, ale na krásný život a téměř nicnedělání to opravdu stačí.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47