Pagáčová se nikomu nezavděčí: Za dovolenou na Srí Lance zase sklízí kritiku, vyrazila totiž bez cestovky

 Celebrity 
06. března 2023 08:11 / Pavla Krejčí
  8
📷
1 fotografie v galerii
Patricie Pagáčová si užívá na Srí Lance NextFoto
Herečka Patricie Pagáčová patří mezi oblíbené české tváře, proto není divu, že si na sociálních sítích vybudovala věrnou základnu fanoušků. Často se však do ní navážejí kritici, kteří musí neustále komentovat vše, co udělá.

Ačkoliv Patricie vystupuje mile a přátelsky, sociální sítě jsou plné lidí, kteří si vždycky najdou něco, co mohou zkritizovat. Především u známých tváří jako je ona. Občas se zdá, jak by mnozí schválně vyvolávali problémy nebo jednoduše pociťují závist a zkrátka svou frustraci projevují tímto způsobem.

Přestože má herečka s manželem malou dcerku Bibianku, společně se nevzdali cestování. Její poslední zastávkou byla krásná Srí Lanka, kde si užívala nádherné prostředí. Podle zveřejněných snímků si ničím radost nenechala zkazit, ani zbytečnou kritikou.

Některým hlasům se totiž nelíbilo, jakým stylem vyrazila za hranice Česka. Patricie se totiž rozhodla letět po své ose a nesvěřila se do rukou cestovní kanceláře. Podle mnohých je to velký risk, kterého se s malým dítětem rozhodně neměla dopustit. 

Nechci dávat post každej den, fakt ne, nebudu vás tím otravovat, slibuju, ale tenhle ‚malá mořská víla‘ kýč si tady ještě odložim,“ rozplývala se o fotografie, na níž opravdu vypadá jako víla. Komentáře se hemžili především přáními, aby si dovolenou užila. Když se však svěřila, že si zájezd nezakoupila u cestovky, maminky se do ní pustily.

„Já bych s tak malým dítětem do této země bez CK nejela, můj názor… asi si dělají srandu, že na vlastní pěst,“ zaznělo v jednom komentáři na Instagramu. V podobném duchu zazněly i další komentáře. 

Patricie přirozeně nechápala, proč zase někdo vyhledával zbytečnosti, a nebála se ozvat. „Proč bychom si dělali srandu? Jeli jsme normálně po své ose, není za tím nic zvláštního… ale zároveň chápu, když to má někdo jinak. Každého volba ne?“ odepsala své sledující.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

 

Svých zastánců má však Patricie bezpočet, proto se nebáli rovněž vyjádřit. „CK lék na všechno asi,“ napsala jedna žena s ironickým podtónem. „Lidi, co sami cestují po světě od mlada (Erasmus, stáže, práce v zahraničí, dovolené), tak v tom umí chodit, umí si poradit, umí se domluvit... Vy jste byla na Srí Lance? Já jo a nevím, na co by mi CK byla zrovna v této destinaci,“ podala rozumný komentář, se kterým souhlasilo spoustu lidí. 

Patricie je zkušená cestovatelka a rozhodně nevypadá jako někdo, kdo by zbytečně riskoval. Ostatně v dnešní době je naprosto normální, a hlavně velmi oblíbené, nevyužít služeb cestovních kanceláří.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008