Britney Spears je zpátky na Instagramu a děsí. Svou podivnou kreaci u stromečku zakončila snězením dortu z podlahy

 Celebrity 
12. prosince 2022 15:03 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Britney Spears má zřejmě zase problémy Depositphotos
Britney Spears se roky prezentovala jako oběť vlastní rodiny, jejíž mentální zdraví je zcela v pořádku, a opatrovnictví jejího otce je tak docela zbytečné. Nakonec získala svoji vytouženou svobodu, ale od té doby to s ní jde z kopce.

Britney už opustili i její synové, kteří se raději rozhodli žít se svým otcem Kevinem Federlinem, a co dělá zpěvaččin novomanžel Sam Asghari, nikdo pořádně neví. Pokud se totiž Britney zrovna neodpojí od Instagramu, což v poslední době dělá docela často, tak rozhodně nesdílí žádné příspěvky, na kterých by byla se svým manželem.

Naposledy se Britney „vypnula“ z Instagramu před několika dny, ale pauza to byla opravdu krátká, i když v souvislosti s jejím nejnovějším videem by asi pro její fanoušky bylo lepší, kdyby Britney Spears raději zůstala offline. Sotva se totiž zpěvačka na sociální sítě vrátila, předvedla se velmi bizarním videem, které lze bez nadsázky srovnat s tím, co v poslední době postuje její starší kolegyně Madonna.

Ve videu Britney, oblečená do červeného santaklausovského oblečku, začíná celou kreaci pitím šampaňského z lahve. V pozadí je ozdobený vánoční stromeček, na podlaze pak svíčky a okvětní lístky z růží. Poté, co se zpěvačka posilní šampaňským, začne taneček s mnoha sexy pózami. V jeden moment Britney, jejíž make-up vypadá poněkud rozmazaně, ukáže také svůj prostředníček. A vše končí tím, že sní kus velkého dortu přímo z podlahy, přičemž má kus obličeje i vlasy od šlehačky.

Britney Spears k bizarnímu videu napsala také svoje poměrně dlouhé vysvětlení. „30 sekund na Mars!!! Ano, celý týden mám narozeniny a vím, že můj Instagram byl párkrát mimo provoz, ale upřímně, naposledy jsem to udělala sama dvakrát!!! Jejda… Omylem jsem stiskla špatné tlačítko… Sakra to pitomé tlačítko.! A veselý Santa je na cestě!!! Mým letošním cílem je naučit se být s lidmi stejně v pohodě, jako oni se mnou !!!!! Chci jít letos na svatbu, chytit mikrofon, zazpívat písničku nebo dvě a osmkrát spadnout!!! Je to můj první rok po 15 letech, kdy se se mnou zachází jako s rovným a dobrým Bohem, nevěděla jsem o tom, že to není pravidlo! Pssss toto video je tak rozmazané promiňte!!! Je to trochu trapné nebo divné sledovat??? To je celý smysl.“

Pokud tomu nerozumíte, nevadí, protože tomu skutečně nerozumí vůbec nikdo. Jedna fanynka, která Britney ale sleduje na Instagramu už řadu let, má zřejmě větší přehled, protože napsala: „Toto je staré video! A svůj účet nemůžete omylem smazat. Potřeba všechno přehnaně vysvětlit je důvod, proč si nemyslím, že je to ona. Proč vždy nahrává ve stejné místnosti, stejném domě. Je to vězeň a my musíme přestat být naivní.“

A tato fanynka zřejmě odhalila kus pravdy. Další se k ní v diskuzi hned přidali. Jeden fanoušek reagoval slovy, že „není svobodná. Někdo se snaží, aby vypadala šíleně!“ A další hned připsal: „Proč paparazzi nemají její fotky venku? Nikde jinde to nedělá...jen v tomto domě a je to tak znepokojivé.“
Co se tedy zase děje s Britney Spears? Je skutečně vězněm ve vlastním domě, nebo ji zase dohnalo její mentální zdraví, když ji opustili i její synové? A co její manžel? Podporuje ji, nebo ji naopak drží zavřenou v domě? Na tyto otázky zatím nikdo nezná odpověď. Soudě podle jejího chování na sociálních sítích je ale jasné, že s Britney Spears rozhodně není všechno v pořádku.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)



Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?