Herečka Demi Moore dostala k šedesátinám kopačky a je zase single

 Celebrity 
17. listopadu 2022 14:05 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Demi Moore je zase single Depositphotos
Herečka Demi Moore oslavila šedesáté narozeniny a hodně se snažila, aby to byla oslava veselá. Ke svým kulatinám totiž dostala kopačky od Daniela Humma, se kterým nebyla ani celý rok.

A přitom to byla taková láska, ale zdá se, že v případě Demi Moore je to vždy velká láska, která pak buď skončí rychle nebo skončí velkým zklamáním. Zprávy o tom, že Demi a Daniel už netvoří pár, se v médiích objevily začátkem tohoto týdne, tedy těsně po narozeninové oslavě.

Demi s o 15 let mladším majitelem luxusní restaurace začala randit letos v březnu a často za ním také do jeho restaurace chodila. Možná mu ale tak trochu dělala návnadu, protože před Demi Daniel Humm chodil s vdovou po Stevu Jobsovi, takže je zjevně přitahován slavnými a majetnými ženami.

Důvody, proč jejich vztah skončil, herečka veřejně nekomentovala a rozchod se obešel i bez scének a psychického zhroucení, kterým Demi prošla po rozpadu svého manželství s Ashtonem Kutcherem. Tentokrát se herečka svěřila do péče svojí rodiny, a dost možná už taky v šedesáti tak trochu dospěla.

Demi nasedla do soukromého tryskáče a odletěla do svého sídla v Idahu, kde pořádala svoji narozeninovou párty pro rodinu a pár přátel. Společnost jí dělaly především její tři dcery, které má z manželství s Brucem Willisem. A už na palubě malého letadla to v teplákách pěkně rozjížděla, nebo se minimálně po rozchodu snažila budit dojem, že je v naprosté pohodě.

"Dosažení přelomových narozenin s pocitem lásky a vděčnosti! Děkuji všem za milé zprávy," napsala Demi ke krátkému videu z paluby soukromého letadla. Následně ještě zveřejnila na svém instagramovém účtu fotografii, na které pózuje ve svém obývacím pokoji s pestrobarevnými balónky., zatímco drží několik barevných balónků. Následují krátká videa a na jednom z nich se Demi zase snaží o bujarý tanec.

Demi to tedy s muži pořád nějak nevychází, ale naštěstí má skvělé vztahy se svými dcerami a také s bývalým manželem Brucem Willisem a jeho manželkou Emmou. A ti na šedesátiny slavné herečky rozhodně nezapomněli. Dcery s ní odletěly do Idaha oslavovat a Bruce Willis a Emma se přidali na sociálních sítích.

Bruce a Emma zveřejnili na Instagramu selfie, na které drží Demiinu monografii z roku 2019 Inside Out, přičemž Emma napsala: "Všechno nejlepší k narozeninám. Milujeme tě uvnitř i navenek."

Bruce a Demi byli manželé 13 let v letech 1987 až 2000 a Willis se pak v roce 2009 oženil s Emmou Hemming. Ani ona mu stejně jako Demi Moore neporodila syna, a tak s ní Willis má další dcery, desetiletou Mabel Ray a osmiletou Evelyn Penn.

Poprvé se ale Demi Moore vdávala už v roce 1980, kdy si vzala rockového muzikanta Freddyho Moorea, jehož příjmení si nakonec ponechala po celý život. Její občanské jméno totiž nezní moc hollywoodsky – Demetria Gene Guynes. Freddy se s ní ale rozvedl po pěti letech s tím, že je Demi  fúrie, která neustále flirtuje s jinými muži. A dost možná měl pravdu. Než si dva roky po rozvodu vzala Willise, stihla randit nejméně s hercem Emiliem Estevezem, rockerem Dweezilem Zappou a dokonce i s Bradem Pittem.

A po rozvodu s Ashtonem Kutcherem to není o moc lepší. Slovy jejího prvního manžela Freddyho Moorea je slavná herečka nejspíš skutečně ráda neustále zamilovaná a flirtování, v posledních letech zejména s mladšími muži, jí rozhodně nedělá žádné problémy.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít