Simona Krainová má nového stylistu. Neuvěříte, kdo jí teď vybírá outfity!

 Celebrity 
19. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
11 fotografií v galerii
Malý Maxík je teď vrchní stylista! A Brunko mu s výběrem šatiček pro maminku pomáhá. Instagram
Jedna z nejkrásnějších českým topmodelek Simona Krainová vyrazila s rodinou do Vysokých Tater. Byla pozvána jako kmotra otevření nového luxusního hotelového resortu, který se pyšní unikátním výhledem na Tatry a přepychovým spa a wellness. Simona využila výlet i k rodinné rekreaci. Vlakem dorazila i s manželem Karlem, syny Maxem a Brunem. Výlet do Vysokých Tater si celá rodina náramně užila.

Dvojnásobná maminka na akci dorazila v outfitu, který prý měli na starost její synové Max a Bruno. Modelka má totiž nové stylisty. A světe div se, jsou to právě její dva synové! "Musím být jako Elza, protože teď je nejvíc in ledové království a princezny. Musím mít sukni a musí se točit," svěřila se Simona. Prý teď bude chodit takto oblečená vždy, když se na akci objeví i její dva synové. Krainová se bohatou sukni z dílny Jany Pištějové snažila zkombinovat s košilí, aby princeznovský outfit trochu rozbila. A povedlo se jí to báječně. Simona má obrovský cit pro módu, a tak si poradí i s kdejakým přáním svých milovaných synů.

Na večírku Hotelu Horizont Resort se objevili i další známé tváře a prominentní hosté jako například Dara Rolins či skupina Twins.

V krásných horách si rodinka mimo večírku připravila i soukromý program. Od Tatranské Lomnice vyrazili ke Štrbskému plesu na koňskou farmu.

Na koně se těšili hlavně kluci, ale přemluvit se nakonec nechala i maminka Simona, která prý nikdy na koni neseděla a po tomhle zážitku si to ani nehodlá zopakovat. A aby nebylo adrenalinu málo, všichni se ještě vydali i lanovkou na Lomnický štít, kde začalo vydatně sněžit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím