Hvězda seriálu Teorie velkého třesku je těhotná. Kaley Cuoco čeká holčičku

 Celebrity 
16. října 2022 16:26 / Patricie Chládková
  1
📷
1 fotografie v galerii
Penny z Teorie velkého třesku očekává po druhém rozvodu prvního potomka Depositphotos
Oblíbená americká herečka, u nás známá především díky ztvárnění hlavní role v seriálu Teorie velkého třesku o partě vědců, oznámila, že se současným partnerem očekávají prvního společného potomka, který by se měl narodit příští rok.

Kaley Cuoco, českým divákům známa především účinkováním v populárním americkém seriálu Teorie velkého třesku, má za sebou již bohatou hereckou kariéru. Ještě před tím, než ji proslavila role Penny, kamarádky potrhlé party vědátorů z hitu Teorie velkého třesku, jsme ji mohli výrazněji zaznamenat v dalším americkém seriálovém fenoménu Čarodějky.

V tomto seriálu účinkovala v letech 2005-2006 a hned následující rok se objevila v už zmiňované Teorii velkého třesku, kde vydržela po celou dobu natáčení, tedy od první až do dvanácté sezony a dá se říci, že tato role ji skutečně zapsala do podvědomí diváků a fanoušků.

Slibná kariéra

K seriálové tvorbě se v průběhu kariéry objevovala i ve filmové tvorbě, nicméně je potřeba zmínit, že s žádnou svou filmovou rolí nedosáhla takových úspěchů jako s těmi seriálovými. Po ukončení natáčení Teorie jsme se od Kaley dočkali další seriálové pecky v podobě černé komedie s mysteriozními prvky Letuška z produkce HBO Max.

V seriálu se Cuoco ujala hlavní role ztřeštěné letušky a zároveň seriál i produkuje. Pro své úspěchy se seriál dočkal druhé řady, která do nabídky streamovací služby vstoupila koncem dubna tohoto roku. Pokud jste fandou talentované herečky a nemáte plány na víkend, vřele doporučujeme právě Letušku, určitě vás nezklame.

A co ten osobní život?

Ačkoliv co se týká pracovního života herečka slaví jeden úspěch za druhým, o jejím osobním životě se dlouho nic podobného říct nedalo. V průběhu natáčení Teorie velkého třesku randila s kolegou Johnnym Galeckim, s nímž ztvárnila partnerský a pak i manželský pár na obrazovce. Herci potají randili přes dva roky avšak nakonec se rozhodli jít každý svou cestou. Jejich rozchod nakonec vůbec nijak neovlivnil atmosféru natáčení a mezi bývalými partnery nedocházelo k dusným situacím. Dodnes prý zůstávají dobrými přáteli.

Koncem roku 2011 do médií pronikla zpráva o zásnubách s adiktologem Joshem Resnikem, nicméně o tři měsíce později bylo po lásce a dvojice se místo plánování svatby rozešla. Další zásnuby přišly v září 2013 po pouhých třech měsících vztahu s profesionálním tenisovým hráčem Ryanem Sweetingem. V tomto případě už ke svatbě došlo, a to po dalších třech měsících od oznámení zásnub, nicméně ani tento vztah se nedočkal šťastného konce a po necelých dvou letech manželství se pár rozhodl pro rozvod. Ten byl pak dokončený v květnu roku 2016.

Ještě toho roku se herečka začala scházet s jezdcem na koních Karlem Cookem, kdy i tento vztah vyústil v zásnuby v listopadu 2017 na hereččiny dvaatřicáté narozeniny. Svatba se pak konala v létě 2018 avšak ani s tímto partnerem herečka štěstí nenabyla. Dvojice tak v průběhu září 2021 veřejnost informovala o záměru rozvodu. Ten byl finálně dokončený až v červnu 2022.

Již v květnu toho samého roku však vyšel najevo hereččin rodící se vztah s kolegou hercem Tomem Pelphreyem. Ten českým divákům televize není příliš známí a budou to znát spíše diváci streamovacích služeb, kde exceluje v oceňovaném seriálu Ozark.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

Zdá se, že se současným partnerem herečka konečně našla opravdovou lásku a štěstí, a očividně se tak rozhodli o založení rodiny. Kaley se nedávno na svém instagramovém profilu svým sledujícím pochlubila s radostnou novinou, a to, že s partnerem očekávají narození holčičky. Pro oba se jedná o prvního potomka a miminko by se mělo narodit počátkem příštího roku.

Autorský článek, další zdroje: etonline.com, eonline.com, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve