Gisele Bündchen se chce rozvádět. Je to poněkolikráté, ale tentokrát to vypadá vážně. Sundala si snubní prsten a najala rozvodového právníka

 Celebrity 
10. října 2022 08:06 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gisele už nenosí ani snubní prsten Depositphotos
Konec třináctiletého manželství supermodelky Gisele Bündchen a fotbalového esa Toma Bradyho je definitivně tady. Poté, co na konci léta dokonce Gisele utekla od rodiny, včetně svých tří dětí, se rozhodla bez snubního prstenu najmout si renomovanou právní firmu, která se specializuje na rozvody.

Až díky posledním událostem vyšly ovšem najevo věci z minulosti, které dosud byly utajeny. Včetně faktu, že Gisele konzultovala s rozvodovými právníky už v roce 2015. To znamená, že poprvé se chtěla rozvádět už po pěti letech manželství.

Problém je podle zdrojů blízkých slavné modelce pořád stejný. Bradyho zájem o fotbal a malý zájem o ženu a děti. Krize z roku 2015 byla sice zažehnána a Gisele to s Bradym vydržela dalších sedm let, teď je ale definitivní konec.

Podle důvěryhodných zdrojů ale manželská krize z roku 2015 není jedinou, která tento prominentní pár potkala. Podle lidí, kteří pár dobře znají, se za ty roky rozešli hned několikrát. Vždy si ale nakonec k sobě našli cestu, tentokrát už ale ne.

Poslední kapkou pro krásnou modelku byl podvod, který na ní Tom Brady před několika měsíci spáchal. Nejprve totiž oznámil definitivní konec svojí veleúspěšné fotbalové kariéry, aby se jen o šest týdnů později přidal k týmu Tampa Bay Buccaneers. Takže se ani není, co divit, že pro Gisele zkrátka padla poslední kapka.

Na rozvod se podle informací z amerických médií připravují už obě strany. Jak Bündchen, tak Brady si už najali prominentní rozvodové právníky z Floridy, kde oba zatím žijí a všeobecně se také předpokládá, že právě u tamního soudu bude podána žádost o rozvod.

Gisele byla dokonce už několikrát viděna bez svého snubního prstenu, ale protože se prakticky neúčastní žádných společenských akcí, je těžké to potvrdit. Mnozí se také ptají, proč tedy topmodelka ještě žádost o rozvod nepodala. A odpověď je zajímavá. Nejspíš jde tak trochu o pomstu, protože fotbalová sezóna je v plném proudu a Gisele svými pomalými, ale zřejmě dobře promyšlenými kroky, Bradymu dost možná hodlá zkazit celou sezónu.

A navíc jsou tu také finance, což je jedna z důležitých otázek, které je třeba vyřešit. Tom Brady má majetek ve výši asi 250 miliónů dolarů, zatímco Gisele Bündchen na tom nebude o nic hůř. Dlouhé roky patřila k nejlépe placeným modelkám světa.

V neposlední řadě je také potřeba vyřešit otázku péče o děti. I když Tom Brady miluje svůj fotbal nadevše a asi se nedá očekávat, že by se chtěl o děti nějak intenzivněji starat. Brady a Gisele mají dvě děti, dvanáctiletého Benjamina a devítiletou Vivian a Brady má také patnáctiletého syna Jacka s herečkou Bridget Moynahan.

Gisele začala s Tomem Bradym chodit v roce 2006. To bylo teprve rok poté, co dala kopačky Leonardu DiCapriovi, protože se jí už nelíbilo, jaký je to puberťák. V roce 2009 si Bradyho vzala během malého obřadu v Kalifornii. Od té doby se s ním poctivě stěhovala po různých místech Spojených států, podle toho, za jaký tým zrovna Brady hrál. Tampa, kde v současné době žijí, je tak zjevně jejich poslední štace. I když ještě potrvá, než bude pár oficiálně rozveden, je pak otázkou, zda a kam se Gisele s dětmi odstěhuje. Pokud by Bradymu chtěla dělat naschvály, může se klidně odstěhovat i do své rodné Brazílie, i když na život ve Spojených státech je už asi zvyklá a navíc pro ni jistě nebude problém vrátit se zpátky ke svému řemeslu.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod