Krásná moderátorka Linda Bartošová se ukázala s přítelem. Užívá si poslední týdny volna, do České televize už se ale nevrátí

 Celebrity 
11. října 2022 09:02 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Linda Bartošová se do ČT už nevrátí, od ledna bude moderovat na Aktuálně.cž Nextfoto
Krásná moderátorka a bývala misska Linda Bartošová si nejprve vzala v České televizi půlroční pauzu, po které se ovšem nakonec už nevrátila. A teď si užívá poslední týdny dlouhého volna a zároveň se chystá na návrat k moderování.

V České televizi to ale nebude. Linda Bartošová totiž společně se svou kolegyní z České televize Světlanou Witowskou od nového roku posílí moderátorský tým Aktuálně.cz. A od listopadu pak bude mít ještě Linda podcastovou sérii pro Český rozhlas Radio Wave.

Bartošová nejprve svoji půlroční pauzu v České televizi, kterou si vybrala od ledna letošního roku, zdůvodňovala únavou a později také mluvila o syndromu vyhoření. Do ČT se ale nakonec už nevrátila. Očividně se ale syndromu vyhoření už zbavila, protože od podzimu její pracovní tempo zase nabere obrátky.

Bartošová si ale ještě užívá poslední týdny volna, i když pro Český rozhlas už také svoji podcastovou sérii pilně natáčí. Ještě před několika dny si užívala na Kanárských ostrovech, konkrétně na ostrově Fuerteventura.

Na zatím poslední fotce, kterou Linda dala na svůj instagramový účet, je se svým přítelem, fotbalistou a rapperem Tomášem Kučerou. Zároveň v sérii zveřejnila i další fotografie, na kterých je se svou rodinou či přáteli.

Tomáš Kučera, se kterým Bartošová randí už čtyři roky, se ale ve společnosti s ní moc neobjevuje, je především fotbalista, který už od roku 2016 hraje za klub FK Teplice. Přestože Bartošová, která v roce 2012 získala titul Česká Miss World, nechce se světem miss a modelek mít nic společného, neubránila se nakonec modelkovskému syndromu, a randí s fotbalistou. Sama Linda se ale této skutečnosti směje a dobře si uvědomuje, jaký je to paradox, ale tvrdí, že si s Tomášem zřejmě byli souzeni.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený linda bartošová (@lindabartosova)

 

Kučera ale není žádný andílek. Fotbal nehraje na žádné závratné úrovni, nicméně je také známý jako rapper TK27 vystupující se skupinou 58G. V roce 2018 nahrál s dalším rapperem song s názvem Off Season a kvůli textu v něm dostal tehdy Kučera od fotbalového svazu pokutu ve výši 40 tisíc korun.

Zdá se ale, že Linda Bartošová, která se také považuje za feministku, má tak trochu vkus na nebezpečné muže. Poté, co absolvovala soutěž krásy Česká Miss, si ji vyhlédl režisér Slávek Horák, který ale v té době chodil s moderátorkou Ester Eichlerovou. Tu údajně nakonec právě kvůli Lindě Bartošové opustil, i když se spíš v kuloárech mluví o tom, že dostal od Eichlerové kopačky poté, co mu přišla na nevěru s Bartošovou.

Chvíli to tedy vypadalo na lásku krásné miss a staršího úspěšného režiséra, který stojí za filmy Domácí péče a Havel, ale moc dlouho to nakonec nevydrželo. Ukázalo se totiž, že Horák nejraději hoří láskou k několika ženám najednou. Bartošová totiž přišla na to, že to s její sokyní v lásce Ester Eichlerovou zas až takový konec pro Horáka nebyl a na milostný trojúhelník tehdy mladičká miss neměla náladu.

V únoru roku 2013 sama Bartošová, která se tehdy po úspěchu v soutěži krásy živila modelingem, potvrdila médiím, že se s Horákem rozešla. Jenomže pak ho zase vzala zpátky. Nakonec přišel definitivní rozchod o rok později. Dalším jejím veřejně známým partnerem je až fotbalista a rapper Kučera. S kým randila celé ty roky mezi oběma vztahy, ale není moc jasné. Zjevně ale nešlo o žádné důležité muže.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod