Lela Ceterová podstoupila další dvě plastiky. Odletěla kvůli tomu až do Íránu

 Celebrity 
07. října 2022 12:07 / Pavla Krejčí
  9
📷
1 fotografie v galerii
Lela Ceterová se rozhodla jít znovu pod kudlu Se svolením Nextfoto
Bývalá playmate Lela Ceterová se estetických úprav rozhodně neštítí. Podstoupila již řádku různých plastik a stále jí to nestačí. Po honosné letní veselce s Karlosem Vémolou se rozhodla, že je konečně čas na další změnu. Odjela do Íránu a rovnou na dvě plastické operace.

Nově provdaná Lela Vémola rozhodně patří mezi ženy, které se vyžívají v umělé kráse a vůbec se tím netají. Má za sebou již několik zákroků, některé z nich jsou na první pohled opravdu patrné. Na Instagramu, kde má téměř 350 tisíc sledujících, pravidelně sdílí fotografie, na nichž vystavuje svůj bujný dekolt. Lela si je vědoma pozornosti, kterou díky svým vnadám strhává a neváhá toho využít.

Manželka zápasníka Karlose Vémoly nejspíš usoudila, že je načase podstoupit další zákrok. „Velmi dlouho jsem zvažovala cestu do dalekého Íránu a tohoto rozhodnutí nelituji,“ svěřila se na svém instagramovém účtu, přičemž přiznala, že není spokojena s prací tuzemských lékařů.  

„Po nepříjemných zkušenostech s lékaři v Evropě, co se týká plastiky nosu, se svěřuji do rukou Dr. @farshidmahboubirad, protože vím, že mi umí pomoci a napraví věci, co ostatní lékaři pokazili. Pan doktor je vyhledávaný a operoval nejednu celebritu."

Nejedná se však o náhlý popud, Lela zvažovala plastické operace již delší dobu. „Tyto operace jsem chtěla absolvovat před dvěma lety, ale posunulo se to, protože jsem otěhotněla s Rockym,“ vysvětlila Lela pro eXtra.cz. „Díky tomu, že už mám větší děti, je načase začít se starat sama o sebe a napravit věci, které jsem měla již dříve v plánu.“

Lela se péči o svůj zevnějšek věnuje pravidelně. A přestože od haterů často schytává kritiku, na názory lidí nehledí. Nakonec je to Lely věc, a pokud je spokojena s umělejší verzí sama sebe, směle do toho. 

Svoje dítka, dceru Lili a syna Rockyho, tedy zanechala doma v péči tatínka Karlose. S jeho zálibou v umělých kráskách se Lela rozhodně nemusí bát, že by s výsledkem nebyl spokojen. Rozhodla se cesty do Íránu využít, aby tam podstoupila rovnou dvě operace. Byť se zákroky mohou jevit jako malicherné, Lela vysvětila, jaké důvody ji vedou ke změně. „Neskutečně špatně se mi dýchá. Každé ráno kašlu a nemám nos v pořádku. Myslím si, že mi ho předtím operovali špatně. Co se týká vnitřku i zevnějšku," prozradila modelka před časem eXtra.cz. Kromě toho nebyla spokojena s estetickou stránkou – nos jí prý hyzdí jizvy. I pro druhý zákrok uvedla také odůvodnění. Dle jejích slov v tom hrají roli především geny. „Pro víčka jsem se rozhodla kvůli své genetice. Nosím kontaktní čočky, dávám si je každý den a jednoduše se necítím komfortně, jak mi ta víčka padají."

Aby tentokrát operace dopadly podle jejích přestav, rozhodla se svěřit do rukou plastickému chirurgovi hvězd, doktoru Farshidu Mahboubiradovi. Za hranice Evropy se vydala společně s kamarádkou Lolinkou, která jí byla vždy oporou. „Íránky jsou velmi krásné ženy. Jelikož mají celé tělo zahalené a odhalenou mají jenom tvář, tak jsou operace nosu pro tyto ženy běžné," konstatovala Lela. „Ony mohou totiž dominovat jenom tváří a každá chce dominovat a líbit se." 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

 

Tak co myslíte, dámy? Jste taky fanynkami plastických operací nebo naopak? Samozřejmě, jedná se o věc vkusu. Malé zákroky neuškodí, je však třeba poznat, kdy přestat. Nicméně doufejme, že Lela bude se zákroky spokojena a brzy se objeví na dalších společenských akcích.

Autorský článek, další zdroje: extra.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod