Kristýna Leichtová ve střetu se skupinou senirorek: Zaskočily ji dotazem, proč vodí děti do kavárny

 Celebrity 
12. října 2022 08:59 / Pavla Krejčí
  14
📷
1 fotografie v galerii
Kristýna Leichtová se dočkala útočné reakce v kavárně Nextphoto
V dnešní době má každý právo navštěvovat místa jaká chce. Maminky svoje děti automaticky berou s sebou a nečekají útočné reakce. Herečka Kristýna Leichtová však v jedné kavárně zažila nepěkný zážitek, když se na ni skupina seniorek obořila slovy, proč sem bere svoje děti.

Jsou dny, kdy se vám nedaří od samého rána. To se stalo i herečce Kristýně Leichtové, kterou známe především jako Ivušku z Comebacku. Na svém instagramovém účtu se podělila o nepříjemnou zkušenost z kavárny, kam vyrazila s dcerami. Právě její potomci se stali terčem zloby postarších dam, které patrně rušilo jejich hlasitější vyjadřování.

Poté co měla za sebou několik divočejších situací, rozhodla se se svými dětmi, čtyřletou Dorotkou a dvouletou Rozárkou, navštívit kavárnu. Holčičky však neseděly spořádaně, nýbrž se začaly hádat o maminčin telefon. Seniorkám, které si u vedlejšího stolu vychutnávaly prosseco, kávu i zákusek, se však skupinka tvořená dětmi nelíbila a neváhaly svůj názor hrubě vyjádřit. „Přijde vám, že tohle je ideální prostředí pro děti? Vidíte tu někde dětský koutek? Můžete si ty děti uklidnit?“ vyjela jedna z nich ostře.

Herečka byla zcela přirozeně dotazem konsternována a na chvíli ztratila řeč. Natolik byla dotazem ženy zaskočena. „Prosím? Myslíte, že nemám právo na to, dát si kávu?” řekla nakonec. Žena se dalších poznámek naštěstí zdržela a nechala Kristýnu i s dětmi v relativním klidu. „Další konfrontace se nekoná, děti se dožadují mojí pozornosti a paní zřejmě řekla své a brebentí o tom dál u svého stolu,“ pokračovala Kristýna v popisování zážitku. „Dýchám. Slzy se hrnou do očí. Bedra bolí, ne to nejsou bedra, to jsou ledviny - komunikace. Dýchám. Negativní přetvořit v pozitivní…“

Přehnaná reakce patrně zarazila i jednu z holčiček, která se zeptala: „Proč se na tebe paní zlobila?” Kristýna dceři odpověděla dle pravdy: „Protože jste křičely a ji to moc rušilo.”

Herečka se nechtěla snížit na úroveň seniorek a při odchodu z kavárny si neodpustila na oko milý, ale zároveň rýpavý komentář. „Přeji vám krásný den a moc vám děkuju”. Situaci se jí podařilo přežít a příspěvek zakončila slovy: "Uf! Další zkouška ohleduplnosti za mnou!"

Podporu jí ihned vyjádřila nejedna žena, mezi nimiž byly i známé tváře. Herecká kolegyně Eva Burešová, která je maminkou dvou dětí, přidala také podobnou zkušenost. „Ach bože! My byli jednou v kavárně a tam nám jedna dáma (která přišla až po nás a sedle si hned vedle nás i když všude bylo plno místa) dávala velmi najevo, jak ji vadí, že se naše děti smějí. SMĚJÍ!!!! Já z toho byla tak zaskočená. Jak někomu může vadit smích miminka?“

Kristýna chtěla svým příběhem vyjádřit jediné – ohleduplnost by měla být na prvním místě, a té se od dam nedočkala. Malé holčičky se možná mohly chovat klidněji a tišeji, to však nedává právo jiným vykazovat vás z podniku slovy, že si máte najít vhodnější místo pro děti. 

 

 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008