Rihanna se vrací na scénu a její fanoušci se mohou těšit na velký hudební zážitek

 Celebrity 
13. října 2022 09:26 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Barbadoská zpěvačka Rihanna hlásí po dlouhých pěti letech comeback Depositphotos
Populární zpěvačka Rihanna, pocházející z ostrova Barbados, o sobě dává zase vědět a tentokrát v souvislosti se svojí hudební tvorbou.

Rihanna, která v květnu na svět přivedla své první dítě, už nějaký ten pátek nevydala žádnou novou hudbu a od posledního živého vystoupení už to bude dokonce pět let. Její fanoušci se nyní ale mohou těšit na neskutečný hudební zážitek, a to rovnou na poločasové vystoupení v průběhu SuperBowlu.

Mateřství a další byznys

Exotická kráska svou kariéru odstartovala hitem Pon de Replay už v devatenácti letech a větší pozornosti se jí dostalo v momentu, kdy podepsala nahrávací smlouvu s americkým hudebníkem Jay-Z. Pak už se její kariéra rozjela jako po másle a následovaly hity jako Umbrella, Shut Up and Drive, Rehab nebo Diamonds. Za svou kariéru vydala zatím osm alb, poslední pak v roce 2016.

Mimo hudební kariéru si může také připsat pár zářezů z filmového průmyslu. Vidět jste ji mohli ve sci-fi snímku Valerian a město tisíci planet nebo ve více známé komedii se Sandrou Bullock Debbie a její parťačky, kde si střihla jednu z hlavních rolí.

Rihanna je mimo kreativní svět také velmi zdatnou podnikatelkou. V počátcích své kariéry přišla s několika parfémy, ale až rok 2015 začal být z podnikatelského hlediska zajímavý. Vyšlo totiž najevo, že spoluvlastní hudební streamovací službu Tidal.

O čtyři roky později se spojila s gigantem z módního odvětví, skupinou LVMH a společně na světlo uvedli módní značku Fenty. Za tento počin si Rihanna připsala prvenství jakožto první žena, jež byla schopná pod tímto koncernem založit životaschopnou módní značku. V nabídce bylo k dispozici oblečení, obuv a doplňky. Avšak počátkem roku 2021 se Rihanna a zástupce LVMH rozhodli značku ukončit a soustředit se jen a pouze na kvalitní spodní prádlo, které pak vzniká pod samostatnou značkou Savage x Fenty.

Dalším zajímavým počinem je také kosmetická značka zrozená roku 2017, též pod křídly skupiny LVMH. Ta je pozoruhodná množstvím barevných provedeních make upů, kdy je v nabídce na padesát odstínů a vybere si tak opravdu každá žena.

Všechny tyto aktivity zpěvačku zaměstnávaly natolik, že pravděpodobně neměla čas se věnovat svým hudebním aktivitám, a tak fanouškové dost dlouho strádali a museli si vystačit s tím, co už hvězda zvládla nahrát. Ale nyní se nám všem svítá na lepší časy.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

SuperBowl poločas

V uplynulých pár dnech prolétla zahraničními médii zpráva, že právě Rihanna by měla mít v režii legendární poločas v průběhu SuperBowlu, prestižní události amerického fotbalu. Byl by to tak první koncert po dlouhých pěti letech hudební neaktivity. Skalní fanouškové přišli se spekulacemi, že únorové vystoupení by mohlo předznamenávat další hudební počiny a že se Rihanna vrátí ke své původní kariéře zpěvačky.

Sama zpěvačka zvěsti o vystoupení potvrdila na svém instagramovém profilu prostřednictvím příspěvku, kdy na fotce svírá fotbalový míč. Příspěvek půl hodiny od svého vydání nasbíral přes více než milion srdíček.

Rihanna však už v roce 2019 dostala tu samou nabídku, nicméně v té době se rozhodla nabídku nevyužít a teprve teď odhalila, proč tak učinila, v rozhovoru s módním magazínem Vogue. Za jejím rozhodnutím stála policejní brutalita vůči Afroameričanům, která v té době dosáhla svého vrcholu v USA. Spolu s Rihannou nabídku odmítl už jednou zmíněný producent a zpěvák Jay-Z a řada dalších umělců.

Nevím, jak vy, ale já už se nemůžu dočkat data 12. února, kdy se Rihanna snad ve velkém stylu vrátí na hudební scénu.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, bbc.com, vogue.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod