Brad Pitt řekl, kdo jsou podle něj nejhezčí muži na světě a uvedl na trh novou kosmetickou značku, která dle jeho slov skutečně funguje

 Celebrity 
27. září 2022 11:26 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt je nestárnoucí legenda Depositphotos
V novém rozhovoru pro Vogue Brad Pitt diskutoval o tom, kdo jsou podle něj nejhezčí muži na světě. Také oznámil uvedení své nové značky péče o pleť s názvem Le Domaine Skincare.

Brad Pitt bezesporu patří mezi herce, kteří jsou považováni za pohledné. Přestože má za sebou drsný rozvod s Angelinou Jolie, neztrácí na optimismu a údajně znovu randí. Nyní se zkusil postavit na opačnou stranu barikády a v rozhovoru s Vogue se podělil o to, kteří známí muži jsou podle něj nejhezčí. Nepohyboval se jen v současnosti, zmínil i jméno již zemřelého herce.

V hereckém světě to víte, protože je to vaše každodenní práce... A jasným cílem je Paul Newman,“ jmenoval již zemřelou americkou ikonu. „Protože on stárl tak půvabně. A podle toho, co ostatní říkali, byl opravdu zvláštní, obětavá, vřelá a pravdivá lidská bytost.

Kdybych měl jmenovat někoho ze současníků, tak jednoznačně říkám, že je to George Clooney. Protože proč ne?“ vtipkoval. „Obvykle se navzájem podporujeme. On mluví o mně, já o něm. A tentokrát půjdu jinou cestou a označím ho za idola.

Během rozhovoru také Pitt oznámil horkou novinku. Uvádí na trh novou kolekci pro péči o pleť nazvanou Le Domaine Skincare. Podělil se také o svou vlastní rutinu a o to, která z jeho slavných ex ovlivnila vznik jeho značku i jeho kosmetickou rutinu.

Miluji to, co Gwyneth Paltrow udělala se svou firmou Goop. Dodnes je to moje dobrá kamarádka a řekl bych, že vybudovala opravdové impérium, sdělil magazínu. Když se nad tím zamyslím, pravděpodobně to byla ona, kdo mě přinutil mýt si obličej dvakrát denně.

Pitt značku Le Domaine Skincare vytvořil s pomocí vinařské rodiny Perrinových. A přestože je jejím tvůrcem, dává jasně najevo, že není tváří. Rozhodně je ale hybnou silou vzniku produktů, které využívají antioxidanty na bázi hroznů vypěstovaných na jeho vinařství Château Miraval. Umožňuje mu to spojit své znalosti a lásku k vínu.

Panství Château Miraval se nachází na jihu Francie. V roce 2008 ho zakoupil společně s tehdejší manželkou Angelinou Jolie. Nazývá ho „centrem kreativity“, a proto podle něj dává smysl, že je také domovem Le Domaine Skincare.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ELLE (@ellefr)

 

Brad Pitt moc dobře ví, kam se své podnikaní směřovat. Produkty v péči o pleť patří mezi nejvyhledávanější. Jeho cílem však bylo, aby na trh uvedl něco, co bude skutečně fungovat. „Vím, že téměř každý den vznikají nové produkty, které se lidé snaží uvést na trh. Ale kdybych na své pleti po používání neviděl skutečný rozdíl, neobtěžovali bychom se značku představit světu,“ řekl.

Pořád mi posílají nějaké věci a fuj. Pro mě je to všechno úplně stejné, pokračoval. Ale loni jsme testovali Le Domaine a výsledky mě opravdu překvapily, a proto mě to utvrdilo v tom, že to za to stojí.

Autorský článek, další zdroj: people.com, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47