Hvězda seriálu Rod draka, devatenáctiletá Emily Carey, se bála natáčet sexuální scény s mnohem starším kolegou

 Celebrity 
22. září 2022 09:50 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mladá herečka se obávala natáčení sexuálních scén Depositphotos
Ani prequel seriálu Hry o trůny není ochuzen o sexuální tématiku. Jedna z hereček, Emily Carey, natáčela intimní scény s o 30 let starším kolegou Paddym Considinem. Přiznala, že se toho bála.

Devatenáctiletá herečka Emily Carey měla obavy před natáčením seriálu Rod draka. Během rozhovoru pro Newsweek přiznala, že se cítila nejistě při natáčení sexuálních scén s mnohem starším kolegou Paddym Considinem. V době příprav seriálu jí bylo pouhých 17 let, zatímco Considinimu 47 let.

Carey však poznamenala, že na scénu dohlíželi koordinátoři intimity. Nechyběli ani u scény, během které její postava koupala krále, i když se nejednalo o sexuální scénu jako takovou.

„Měli jsme koordinátora intimity, který byl úžasný," řekla herečka. „V té době mi bylo 17 let a první scéna, kterou jsem ve scénáři četla, byla sexuální. Jedna ze scén také zahrnovala situaci, kdy koupu krále – cokoli, co bylo intimní, bylo považováno za intimní scénu. Podle mě byl celkový přístup k natáčení opravdu skvělý."

Vyděsilo mě to, protože v tu chvíli jsem se s Paddym ještě nesetkala, nevěděla jsem, s jakým nadšením přistupuje k natáčení. Jediné, co mi vytanulo na mysl, bylo, že jsem tu já a 47letý muž. Prostě jsem měla trochu obavy,“ přiznala. Navzdory svým obavám se díky přítomnosti koordinátorů intimity cítila příjemně a pohodlně.

„Ta možnost mít u sebe koordinátora intimity, smět všechno probrat a necítit se trapně byla opravdu skvělá a jedinečná," svěřila se. „Byl to takový otevřený dialog.“

Navzdory tomu, že byla herečka hned od začátku vystavena natáčení intimnějších scén, cítila se mezi showrunnery a produkčním týmem bezpečně. „Bylo to mnohem jednodušší, než jsem si myslela, že bude.“ 

Její názor na koordinátory intimity se objevil krátce poté, co se jeden z herců seriálu Hry o trůny, Sean Bean, podělil o to, proč se mu nelíbí přítomnost těchto lidí. V rozhovoru pro The Sunday Times řekl, že by ho přítomnost koordinátorů spíše brzdila, protože se v ten moment věnuje přehnaná pozornost věcem, na které by se přirozeně nebral ohled. „Někdo vám prostě říká: ,Udělej tohle, dej ruce sem, zatímco se budeš dotýkat toho a toho. Myslím, že přirozený způsob, jakým se milenci chovají, by ztratil smysl, kdybychom z toho udělali technické cvičení." 

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený EMILY CAREY (@theemilycarey)

 

Herečka přiznala, že Hry o trůny nikdy neviděla, proto to musela dohnat. „Hry o trůny jsem nikdy předtím neviděla, a tak jsem se na to v předprodukčním období vrhla. Ženy jsou tam velmi často vystaveny násilí," řekla Carey. „Seriál zahrnuje hodně násilného sexu, a to mě znervózňovalo. Říkala jsem si: 'Proboha, co budu v této show dělat?“

Autorský článek, další zdroje: nypost.com, usmagazine.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008