John Travolta neskrývá dojetí. Dcera je kopií jeho zesnulé manželky Kelly Preston

 Celebrity 
26. září 2022 08:00 / Pavla Krejčí
  0
📷
2 fotografie v galerii
John Travolta je na svou dceru pyšný Depositphotos
John Travolta se podělil o snímek své dcery Elly. Ta se vydala na modelingovou dráhu a prošla se na molu během New York Fashion Week. Fanoušci ihned zahrnuli příspěvek komentáři a rozplývali se, jak se podobá jemu i své zesnulé matce Kelly Preston.

John Travolta se před pár dny rozplýval nad dcerou Ellou, která jako by z oka vypadla jeho milované zesnulé manželce Kelly Preston. Dvaadvacetiletá dívka se rozhodla vydat modelingovou dráhou, a jak se zdá, má dobře našlápnuto. Debutovala během New York Fashion Weeku, když se prošla po mole v show Karla Lagerfelda.

„Jsem tak hrdý na Ellin debut během týdnu módy v New Yorku!" napsal a sdílel její fotku, na které byla oblečena v černých kalhotách, saku a krajkovém topu. Fanoušci se ihned vyjádřili v komentářích a většina z nich ji spojovala se zesnulou matkou. Nazvali ji jako vycházející hvězdu, která je „dokonalou směsí mámy a táty“. Odkazovali na Kelly Preston, která zemřela v roce 2020.

Další fanoušek Travoltovi pod příspěvek napsal: „Je naprosto úžasná! Jsem si jistý, že je uvnitř stejně krásná jako ty a Kelly!"

„Taková krása! Krásná zevnitř i zvenku. Má v sobě trochu Kelly i tebe, což z ní dělá miláčka," ozval se třetí a další dodal: „Krásná jako její máma." 

John Travolta neustále udržuje živou památku Kelly Preston. Herečka zemřela v červenci 2020 ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Ona a její rodina drželi diagnózu v tajnosti, ale v době její smrti řekl blízký zdroj magazínu People, že podstupovala léčbu již delší dobu.

John Travolta a Kelly Preston spolu měli tři děti: Ellu (21), Benjamina (10) a jejich zesnulého syna Jetta, který zemřel ve věku 16 let v roce 2009. Poté, co se loni v létě objevily zprávy o její smrti, Travolta truchlil a na Instagram napsal: „Kelly byla láska mého života. Navždy bude v mé paměti." Od té doby sdílel příspěvky, na kterých byla Preston zachycena. Jedním z nich byl příspěvek ke Dni matek. „Nejdražší Kelly, přivedla jsi do mého života tři z nejúžasnějších děti, jaké jsem kdy poznal. Děkuji," napsal. „Milujeme tě a chybíš nám. Všechno nejlepší ke Dni matek."

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený John Travolta (@johntravolta)

 

Ella oplývá mnoha talenty. Vedle modelingu se také věnuje zpěvu. V lednu vydala svůj debutový singl Dizzy. Byla také obsazena jako Alice v novém filmu Get Lost, který je moderním pojetím Alenky v říši divů. Travolta pravidelně sdílí příspěvky, ve kterých na ni nešetří chválou. V červenci sdílel její fotku s popiskem: „Zde je moje dcera Ella v hlavní roli v živém předělání Alenky v říši divů!" rozplýval se a dodal: „Jsem opravdu hrdým otcem!"

Ani sám Travolta nezahálí. Stále natáčí filmy a nedávno bylo oznámeno, že byl obsazen po boku Toma Hankse v životopisném filmu Martina Scorcese s názvem Sinatra. Film však neměl šanci spatřit světlo světla, jelikož byl zablokován kvůli údajným vazbám Franka Sinatry na mafii.

Autorský článek, další zdroje: mirror.co.uk, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít