Herečka Brooke Shields šla v sedmapadesáti jen do spodního prádla. I bez plastických operací vypadá skvěle

 Celebrity 
26. září 2022 11:47 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brooke stárne s grácií Depositphotos
Už to tak vypadá, že Brooke Shields ve svých sedmapadesáti letech vypadá snad víc sexy než za mlada. A to k tomu nepotřebuje ani žádné plastické operace. Brooke je jednou z celebrit, které zkrátka stárnou přirozeně a s grácií, což je přesně to, co je dělá sexy i ve vyšším věku.

Americká herečka, spisovatelka a modelka Brooke Shields vypadá skvěle. V sedmapadesáti jí mohou závidět její postavu i mnohé mladší ženy. Navíc patří ke slavným kráskám, které stárnou přirozeně. A to je taky důvod, proč si bývalou modelku a herečku vybrala do své kampaně značka SKIMS, za kterou stojí Kim Kardashian. Vůbec poprvé jde o prezentaci spodního prádla a Brooke Shields v ní dostala hlavní roli.

Brooke si pochopitelně nenechala nic pro sebe a dobře udělala. Fotky z focení zveřejnila na svém Instagramu a hned se strhlo doslova šílenství. Fanoušci i další celebrity okamžitě přispěchali se slovy samé chvály. Co by za to daly ty ženy, které si nechaly znetvořit obličeje plastickými operacemi a dnes jim fanoušci ukazují svoje záda.

„Jsem tak poctěna a nadšená, že jsem v @SKIMS vůbec první tváří kampaně na podprsenku. Můžu upřímně říct, že tyto podprsenky jsou něco, v čem se všechny můžeme cítit sebevědomě a pohodlně,“ napsala Brooke ke svým sexy fotkám.

Z fotografií je jasné, jak dobře se sedmapadesátiletá Brooke Shields ve svém věku cítí. A sama to ostatně nedávno potvrdila v rozhovoru pro stanici MSNBC, když řekla: „Právě teď se cítím, jako bych byla nejmocnější a nejživější. Nejsem ochromená nějakými nejistotami nebo malichernostmi.“

A to není všechno. Brooke v rozhovoru dál vysvětlila: „Kašlu na věci, stejně jako když jsem byla dítě. Myslím, že vypadám víc sexy. Cítím se víc sama sebou. Mám pocit, že žiju svůj život podle svých podmínek. Je to zajímavé mít 57 let a říkat: ‚Teď jsem připravená začít žít.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Brooke Shields (@brookeshields)

 

A tak se ve svých sedmapadesáti zase vrátila k modelingu. Možná totiž ani netušíte, že Brooke jako modelka skutečně začínala. A to už v dětském věku. Modeling ale dělala jen do svých osmnácti let, kdy se rozhodla, že by dost možná bylo lepší jít něco studovat. A tak šla na univerzitu. Když ji dokončila, vrátila se k herectví, se kterým už také jako teenager začala, ale k modelingu už ne.

Brooke Shields měla vrchol své slávy v devadesátých letech, především díky sitcomu Suddenly Susan. V roce 2017 získala poměrně velkou roli v krimi seriálu Právo a pořádek, to byla už devatenáctá sezóna seriálu.

Brooke se ve středním věku také víc daří i v osobním životě. V současné době je podruhé vdaná. Jejím prvním manželem se mezi roky 1997 a 1999 stal světoznámý tenista Andre Agassi, se kterým Brooke chodila už od roku 1993. Po rozvodu s Agassim se v roce 2001 provdala za televizního spisovatele Chrise Henchyho poté, co se v roce 1999 setkali prostřednictvím společných přátel. Mají spolu dvě dcery a žijí v New Yorku.

Brooke také byla velkou kamarádkou Michaela Jacksona. Sám zpěvák v roce 1993 prozradil, že s Brooke chodil, sama herečka to ale nikdy nepotvrdila, nicméně přiznala, že ji Jackson několikrát požádal o ruku.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod