Synové Britney Spears konečně prolomili mlčení a odhalili důvod, proč se s matkou nestýkali. Zpěvačka vzápětí sdílela emotivní vzkaz

 Celebrity 
23. září 2022 12:00 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Britney Spears doufá, že se její vztah se syny napraví Depositphotos
Ačkoliv se život popové zpěvačky Britney Spears postupně urovnává, jedna věc ji stále trápí – problémový vztah s jejími syny Prestonem a Jaydenem. Ti se nyní v novém dokumentu Daphne Barakové pro ITV otevřeli. Promluvili o tom, jaký postoj k ní zaujímají.

Britney Spears měla našlápnuto na hvězdnou kariéru. Její jméno znal před dvaceti lety téměř každý a jen málokdo by si tehdy dokázal představit, jaký osud tuto popovou divu potká. Prošla si složitým obdobím, které její život nenávratně změnilo. Avšak po ukončení 13letého omezování finančních prostředků a poručnictví ze strany otce má konečně šanci na šťastný život. Minulý rok se ve vzácném okamžiku přiznala, že navzdory všem jejím úspěchům není nic silnějšího než láska mezi matkou a synem. Sama totiž pocítila, jaké to je být oddělena od svých dětí.

Problémový vztah mezi Britney a jejími syny Prestonem (16) a Jaydenem (15) je veřejně známý. Bývalý manžel Kevin Federline, se kterým se v roce 2006 rozvedla, se všemi způsoby snaží zabránit, aby byli v kontaktu. Podle Mail on Sunday zpěvačka syny neviděla dokonce několik měsíců. Federline stále hledá výmluvy, které použil i při veřejném prohlášení, proč se chlapci nezúčastnili matčiny svatby s modelem Samem Asgharim. Tehdy uvedl, že se chtěli vyhnout pozornosti, která je věnována matčinu soukromému životu.

Nikdo doposud netušil, jak tuto situaci Preston s Jaydenem vnímají. To se však změnilo, když exkluzivně promluvili s dokumentaristkou Daphne Barakovou na stanici ITV. Oba dospívající chlapci se svěřili, že mezi nimi a jejich matkou neexistuje žádná nenávist, ale bude potřeba hodně času a úsilí na to, aby se vztahy mezi nimi urovnaly.

Stoprocentně si myslím, že se to dá napravit. Jen to bude stát hodně času a úsilí. Chci jen, aby se psychicky vrátila do pohody. Až se její stav zlepší, opravdu ji chci znovu vidět,“ řekl v rozhovoru pro televizi ITV Jayden a dodal, že mu je nepříjemné, jak se matka odhaluje nahá na Instagramu. „Trvá to už dlouho a není pravděpodobné, že někdy přestane. Ale pro sebe si přeju, aby přestala.

Poté však matce poslal vzkaz, který zavdává naději: „Moc tě miluji a doufám, že se ti bude dařit. Možná si jednoho dne můžeme takhle sednout a znovu si promluvit.

Dokonce se zmínili o svatbě, které se nezúčastnili „V tu chvíli prostě nebyl vhodný čas jít. Neříkám, že za ni nejsem šťastný,“ vysvětluje Jayden. „Jsem za oba opravdu rád, ale nepozvala celou rodinu a pak, kdybych to měl být jen já a Preston, prostě nechápu, jak by ta situace skončila v dobrém.

Rozhovor nezůstal bez reakce. Britney vzápětí sdílela emotivní vzkaz, ve kterém však neskrývala odpor k bývalému manželi. „Láska k mým dětem nezná hranic a hluboce mě mrzí, když slyším, že jsem nesplnila jejich očekávání jako matka... Možná se jednoho dne setkáme a otevřeně si o tom promluvíme... Pomáhala jsem vašemu otci, který neměl práci patnáct let... Předpokládám, že je pro vás jednodušší, že vás nikdo nekontroluje, aby se ujistil, že píšete domácí úkoly. Jsem si jistá, že standardy vašeho otce, který denně kouří trávu, vám v patnácti a šestnácti pomohly stát se součástí cool generace..., napsala zpěvačka.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený D Star News USA (@dstarnewsusa)

 

Kluci si myslí, že otec si kritiku nezaslouží. „Mám ho rád celým svým srdcem. Jenom se snažil být dobrým tátou,“ míní Jayden. Nezbývá než celé rodině Britney Spears popřát, aby všichni společně našli cestu, vnitřní klid a porozumění. 

Autorský článek, dailymail.co.uk, Instagram.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod