Johnny Depp randí se svou právničkou Joelle Rich. Je to vážné a je mezi nimi velmi silná chemie, píše americký magazín US Weekly

 Celebrity 
25. září 2022 19:12 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Johnny Depp znovu randí Depositphotos
Jméno Johnnyho Deppa je spojeno s dalšího právničkou. Zatímco v případě Camille Vasquez se jednalo o fámy, s Joelle Rich prý opravdu randí. Advokátka ho zastupovala v britském procesu.

Po letech nočních můr, které Johnnymu Deppovi způsobila jeho bývalá manželka Amber Heard, se v jeho životě konečně objevila další žena. A zdá se, že nešel příliš daleko. Magazín US Weekly (Page Six) potvrdil, že Depp randí se svou právničkou Joelle Rich, která ho zastupovala v britském soudním procesu proti deníku The Sun za urážku na cti. Deník ho totiž nazval „bijcem manželek“. Joelle Rich je londýnská právnička, která by podle všeho měla být právě v rozvodovém řízení. Zajímavé je, že Joelle byla vdaná, než potkala Johnyho Deppa, ale nyní se svým manželem rozvádí. Se svým brzy již bývalým manželem má londýnská právnička dvě děti.

Není to však poprvé, co byl Johny Depp spojován s jednou ze svých právniček. Začátkem léta vznikly fámy, že udržuje vztah s Camille Vasquez, která ho zastupovala v jeho vítězném americkém procesu pro pomluvu proti jeho bývalé manželce Amber Heard. Vasquez ihned reagovala a označila spekulace za „sexistické“ a „neetické“. „Velmi mi záleží na mých klientech a evidentně jsme se sblížili, řekla People v červnu. „Ale když říkám ‚my‘, myslím tím celý tým, a to samozřejmě zahrnuje Johnnyho.

Krásná Camille Vasquez popřela jakékoliv romantické vazby a poznamenala, že se s Deppem přátelí již několik let. „Je to také neetické obvinění. Je to sexistické. Určitě je to způsobeno tím, že jsem ženou, která dělá tuhle práci,“ řekla Vasquez. „Je zklamáním, že se názory rozcházejí a tvrdí, že moje interakce s Johnnym – který je přítel a kterého znám a zastupuji už čtyři a půl roku – byly jakýmkoli způsobem nevhodné nebo neprofesionální.

Ačkoliv Joelle Rich patří do týmu Johnnyho právníků, na posledním procesu se nepodílela. Byla však přítomna v soudní síni. Podle časopisu US Weekly přijela britská právnička do Virginie, aby vyjádřila Deppovi podporu. „Neexistovala žádná profesní povinnost, aby tam byla,“ řekl zdroj časopisu. Pár se prý tajně stýká v hotelech. Kdy přesně vztah začal, není jasné. Každopádně US Weekly píše, že zasvěcený zdroj potvrdil, že jejich vztah je vážný a údajně je mezi hercem a právničkou velmi silná chemie.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený 28.04.18 (@celebrities.life1)

 

Joelle Rich sídlí v Londýně, kde je partnerkou mezinárodní právnické firmy Schillings. Rozhodně nepatří mezi nevýrazné právníky. Ve svém veřejném životopise na webových stránkách uvádí, že pomáhá jednotlivcům a rodinám v očích veřejnosti chránit jejich soukromí a pověst a má odborné zkušenosti v oblasti sporů o pomluvu, soukromí a autorská práva. Dále pracuje na obraně reputace klientů proti falešným a pomlouvačným obviněním v tisku, online a na sociálních sítích. Již dříve její tým zastupoval významné celebrity. Mezi nimi byla například Meghan Markle, která minulý rok vedla soudní spor proti Mail on Sunday.

Autorský článek, další zdroje: people.com, US Weekly, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47