Těhotná Nikol Švantnerová: Miminko s bohatým podnikatelem naplánovala už po pár měsících vztahu. Svatba ale nebude

 Celebrity 
21. září 2022 09:00 / Mirka Malá
  10
📷
2 fotografie v galerii
Nikol Švantnerová otěhotněla po pár měsících vztahu Se svolením Nextfoto
Modelka Nikol Švantnerová před několika dny oznámila, že se svým přítelem bohatým podnikatelem Ondřejem Antošem čeká svoje první dítě. Devětadvacetiletá modelka tvrdí, že dítě společně s Antošem plánovali.

Zprávu o tom, že čeká s Antošem dítě, oznámila Nikol samozřejmě přes Instagram, jak je to dnes zcela obvyklé. Ke krátkému textu umístila dvě fotografie, na kterých ale její rostoucí bříško není vidět. Sama modelka je ale zcela jistě už v pokročilém stádiu těhotenství, protože přiznala, že má za sebou důležité testy a rovněž na Instagramu ukázala fotografii z ultrazvuku.

Podle ní je jasné, že Švantnerová porodí po novém roce. Modelka, která se v roce 2015 stala českou královnou krásy, sice tvrdí, že s Antošem miminko plánovali, ale zároveň rezolutně popírá, že by v jejich plánech vůbec figurovala svatba.

Švantnerová tak bude s Antošem žít, a vlastně už žije, na hromádce. Odstěhovala se za ním totiž do Olomouce, kde s ním společně bydlí. Než s ním začala chodit, žila pro změnu v Českých Budějovicích a rozešla se s fotbalistou Patrikem Dresslerem.

Přitom modelka se s Ondřejem Antošem objevila poprvé na veřejnosti teprve letos na konci dubna, kdy se společně zúčastnili Česko-slovenského plesu v pražském Obecním domě. V té době už s ním bydlela v Olomouci. A to rozchod s fotbalistou Patrikem Dresslerem oznámila teprve loni v listopadu a v únoru tohoto roku se už šuškalo o tom, že má novou známost.

Zdá se tedy, že Nikol Švantnerová dokáže plánovat velmi rychle. Po odchodu z Českých Budějovic si pronajala domeček u Prahy a tři měsíce po rozchodu s Dresslerem se už stěhovala za Antošem do Olomouce. A teď ke šťastné zprávě na Instagramu napsala: „Už pár měsíců nás děláš šťastnými.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova_official)

 

Nikol Švantnerová tedy prožívá velmi šťastné, i když trochu zrychlené, období. A za svou novou láskou, která není ze showbyznysu ani z oblasti sportu, se neváhá stěhovat prakticky přes celou republiku.

Ondřej Antoš je totiž v Olomouci majitelem firmy, která se zabývá prodejem velmi luxusních vozů. A jak se sám jednou vyjádřil, jeho láska k rychlým autům je opravdu obrovská. „Auta mě fascinovala už od mala, pamatuji si, že když jsem jako malý viděl nějaké lepší auto, hned jsem se běžel podívat, jakou má nejvyšší rychlost na tachometru, a pokud nemělo alespoň dva výfuky, nebylo to ono. Auty žiji každý den a je to můj největší koníček, který se vyvinul v práci a podnikání, takže ano, má láska k autům je opravdu velká,“ řekl Antoš v rozhovoru pro server Estate.

Milovník rychlých aut se netajil ani tím, že dokáže prodávat tak luxusní vozy, jako je například Ferrari F12 Berlineta TdF z limitované edice, které prodával za 22 milionů korun. Nikol Švantnerová se tedy v Olomouci bude mít dozajista dobře. A konečně se zbaví puncu modelky, která si za partnery hledá jen samé fotbalisty. Než totiž skončila v pětiletém vztahu s Patrikem Dresslerem, stihla randit také s fotbalisty Jakubem Horou a Ondřejem Vaňkem.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47