Nečekaný úraz Petry Janů. Musela zrušit program, včetně velké akce s Marešem. Vypadá, jak po zápasu MMA

 Celebrity 
08. září 2022 17:02 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Petra Janů musela program na následující dny zrušit, takzvaně nemůže před lidi Se svolením Lenky Vítovcové
Měla obrovské štěstí. Stačilo málo a nejspíš by trojnásobná Zlatá slavice, která slaví letos dvojí výročí, skončila v nemocnici a možná velmi špatně. Petra Janů totiž tento týden utrpěla úraz, který člověk zkrátka nečeká. Musela proto zrušit, ač nerada, veškerý program! Včetně velké akce s Leošem Marešem!

Petra Janů, která zvláště nyní po odchodu milované Hany Zagorové patří spolu s Helenou Vondráčkovou k posledním velkým hudebním legendám s nezaměnitelným hlasem a vlastními hity, má letošní diář velmi nabitý. Slaví 50 let na scéně a 70. narozeniny. Na 19. října má naplánovaný velký koncert v pražské Lucerně a věří, že do té doby to bude zase ona. 

Zpěvačka měla obrovské štěstí. Před dvěma dny si při procházce se svým maltézáčkem způsobila zranění, které se nejspíš nevyhnulo už mnoha lidem. Stačila chvilička nepozornosti a zakopnutí, a už to bylo. Stáli při ní naštěstí všichni svatí.

"Víte, co je to „silniční lišej“? Já už jo. Jsem to ale šikula. Bobík se mi při venčení zamotal pod nohy. No, nechytila jsem zajíce, jak se vypráví, ale zato vím, jak tvrdá je silnice. Viděla jsem celý zástup svatých i s hvězdičkami. Naštěstí bez nějaké zlomeniny," svěřila se Petra Janů na svém profilu na sociální síti.

"Anděl strážný mě hlídal dokonale, ale má tvář je jako po zápase MMA! Nebojte, jsem jinak v pořádku. Přátelé, je mi to velmi líto, ale jsem nucena všechny své aktivity na pátek a víkend zrušit. Moc mě to mrzí. Teď bych asi tak leda vyhrála casting na hororový film. Mám vás ráda a dávejte na sebe pozor! Do Lucerny to budu zase já! Slibuju!" dodala Petra Janů.

Odřené čelo, nos, ret, podlitiny pod očima a stále ještě drobný šok z toho, co se stalo, ale taky, co se mohlo stát, kdyby neměla tolik štěstí. Slavice se nejenom svěřila se svým karambolem, ale také ukázala, jak vypadá část jejího obličeje po pádu na cestu nedaleko své jihočeské chalupy. 

Zrušit kvůli tomu musela jak páteční Staré Pecky s Leošem Marešem na pražské Štvanici, tak i sobotní koncert v Chrastavě. Co ji ale také velmi mrzí, že vale musela dát i akci, kde měla pokřtít svou vlastní květinu.

"Pan zahradník Brzák každý rok křtí květiny jiřiny a vždy tam má nějakou známou tvář. Tentokrát jsem to měla být já, v rámci toho, že mám padesátiny na scéně a 2x 35 na světě. Ale té mé tváře by se momentálně všichni lekli, tak jsem se omluvila, že to uděláme jindy, dodatečně," svěřila se inStory.cz Petra Janů.

To, co se ji přihodilo, je něco, co člověk nečeká a může se to stát každému. "Člověk nemusí jet na koloběžce, na kole, ani v autě. Stačí, když se vodítko zamotá pod nohy, kluzký povrch, a pak už ten pád nezastavíte. Vypadám opravdu ´velmi hezky´," svěřila se s úsměvem inStory.cz.

Proto si teď zpěvačka s jedním z nejsilnějších hlasů u nás, která o víkendu vystupovala na BřeziněFestu v Březiněvsi u Prahy, léčí rány a odpočívá. Jak sama říká, nabere sil a věří, že brzo bude zase moci před diváky a fanoušky. Musí být brzo zase fit, protože dotáčí dokument, který o ní natáčí Česká televize.

Autorský článek

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod