Může Gottovi ublížit Babiš? A proč "u něj" vznikla neuvěřitelná fotka s kozama? Máme ji!

 Celebrity 
14. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott s Andrejem Babišem se znají a pár let spolu i občas spolupracují v oblasti kultury! Tohle se ale nemusí vyplatit! Profimedia
Kauza ministra financí a vícepremiéra Andreje Babiše s farmou Čapí hnízdo, která se propírá v médiích, může uškodit některým celebritám. Například Karlu Gottovi. Toho si politik vzal do úst, když se hájil tím, že i on slavil na "jeho" farmě, kterou náhle odmítá jako svou společnost, narozeniny. Navíc to není poprvé, co byl nemocný zpěvák kontroverznímu politikovi "nablízku".

Před několika lety se firma Agrofert měla údajně podílet na tour, které Karel Gott jezdil. Nadace Agrofert zafinancovala zhruba 6 milionů korun na sérii koncertů čtyřicetinásobného Zlatého slavíka. Babiš také před třemi lety křtil Mistrovi jeho CD. Společně se objevili i na několik akcích a to v době, kdy nebyl kontroverzní podnikatel ještě ve vrcholné politice!

"Mnozí Karla varovali, aby se nespojoval s lidmi, kteří jsou ve vrcholné politice. Ač je Karel poměrně velký diplomat, neměl v minulosti problém propojit své jméno s různými politiky a stranami a to většinou nepřímo. I když v případě tour šlo prostě o klasickou formu partnerství," míní člověk blízký Gottovi.

Zatímco se Andrej Babiš doposud Čapím hnízdem chlubil, přijímal tu návštěvy, pobývá tu vlastně jako na své chalupě a konaly se tu narozeniny Karla Gotta, tvrdí, že farma mu nepatří a nepatří ani firmám, v kterých je vlastníkem či podílníkem. To je sporné a je evidentní, že Babiš udělá vše proto, aby nebyl, alespoň mediálně, s kauzou okolo zneužité dotace z EU spojován. Kdo ale spojován s Babišem a jeho aktivitami je, je právě Gott.

"Farma je skvělé místo. Třeba Karel Gott tam slavila narozeniny," řekl v televizní Partii Babiš. Vzal si tak do úst jméno zpěváka, který ale výročí neslavil na Čapím hnízdě proto, že je či není Babišovo, ale proto, že dostal tuto nabídku. A bylo mu jedno, jestli jede za přáteli do Karlových Varů, do Brna nebo na Benešovsko právě na farmu. Ovšem právě na Čapím hnízdě vznikly dvě hodně netradiční fotky. Ty asi neměl nikdo vidět, nicméně Frekvence 1 je ven pustila. Je na nich sedící Gott se zvláštním obrazem v ruce. Z jedné strany stojí koza domácí, z druhé klečí Ivana Gottová. Fotka má název: "Karel Gott a jeho kozy."

Jen jedno je jisté, že Gott by mohl mít třeba v budoucnu problém například s jinými sponzory, kupříkladu na desku či knihu, když by byl až příliš se jménem Babiš spojován. Možná si to ani neuvědomuje, ale už nyní se pár lidí od umělců, kteří podporovali, podporují či jsou nějak s Babišem a jeho konsorciem spojeni, naprosto distancují.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47