Leonardo DiCaprio je single. Herec má zálibu v mladých kráskách a opět mu to s jednou nevyšlo

 Celebrity 
04. září 2022 18:31 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leovi už asi jeho modelka zestárla Depositphotos
Dny, kdy Leonardo DiCaprio chodil s nějakou ženou nad třicet, si snad ani nikdo nepamatuje. Možná nějakou tu známost na jednu noc se ženou nad třicet měl, ale fakticky opravdu se žádnou takovou nikdy nechodil. Leo má prostě zálibu v mladých kráskách, většinou modelkách, a to i přes fakt, že mu to s nimi vlastně nefunguje. Proto je už zase single.

Tentokrát mu to s pětadvacetiletou Camilou Morrone vydrželo rovné čtyři roky, což znamená, že sedmačtyřicetiletý herec s ní začal chodit, když jí bylo jedenadvacet. Naposledy tato dvojka byla viděna společně v červenci a poté někdy nastal konec jejich vztahu.

Oficiální důvody rozchodu Leonarda DiCapria a Camily Morrone nejsou známy, ale hollywoodské kuloáry hovoří o tom, že se Leo a Camila v poslední době často hádali. Není ani jasné, kdy přesně se rozešli, ale faktem je, že letošní evropskou dovolenou už DiCaprio trávil sám.

A sólo dovolenou si také náležitě užíval po svém. Očití svědkové ho v St. Tropez viděli společně s několika slavnými kámoši v obležení zástupu mladičkých modelek. Jak jinak. Takže která tedy bude další? Nebo si už těsně před padesátkou DiCaprio konečně řekne, že mládeneckého života už bylo dost a usadí se podobně jako jeho kolega George Clooney?

I Clooney randil se spoustou žen, nikdy ale mezi ním a jeho přítelkyněmi nebyl tak obrovský věkový rozdíl, jako je to u DiCapria pravidlem. Než se totiž DiCaprio před čtyřmi lety seznámil s Camilou, chodil pár měsíců s dánskou modelkou Ninou Agdal. Tehdy jí bylo čtyřiadvacet. Když vynecháme nikdy nepotvrzený románek s Rihannou, pak se dostáváme do roku 2015, kdy Leo randil s herečkou Kelly Rohrbach. A té tehdy bylo pětadvacet.

Rok 2014 patřil v Leově životě modelce Toni Garrn, rozchod páru nastal v prosinci 2014. Toni tehdy měla pouhých 22 let. V roce 2013 si brazilská modelka Kat Torres užila DiCapria jen pár měsíců poté, co se rozešel s Erin Heatherton. Té bylo v roce 2012 třiadvacet.

V roce 2011 s DiCapriem po dobu pouhých pěti měsíců chodila i dnes slavná herečka Blake Lively. V té době jí ale bylo jen čtyřiadvacet a dnes je pětatřicetiletá hvězda manželkou Ryana Reynoldse, se kterým má tři děti.

Nicméně byla to modelka Bar Refaeli, se kterou Leo chodil dlouho, a i když se na chvíli v roce 2009 rozešli, už to chvílemi vypadalo na svatbu. Jenomže místo veselky zase přišel rozchod, a to v roce 2011. Přesto izraelské modelce Bar Refaeli bylo v době rozchodu pouhých šestadvacet. Ale ještě nadějněji vypadal Leův vztah s topmodelkou Gisele Bündchen. Chodili spolu mezi roky 2005 a 2009. Když se rozcházeli, bylo Gisele, žádné velké překvapení, pětadvacet. Později ve své knize slavná modelka o vztahu s DiCapriem napsala: "Už mě omrzelo všechno to kouření, pití a příliš mnoho práce a stále více jsem si uvědomovala věci, které jsem do té doby ignorovala. Byla jsem sama, kdo chtěl provést seriózní pátrání v duši, zatímco on zůstával stále stejný? Nakonec bohužel odpověď zněla ano.“

A to o DiCapriovi hodně vypovídá a zdá se, že se za poslední desetiletí skutečně nijak nezměnil. S modelkami začal už v první polovině devadesátých let, tedy ještě předtím, než se stal slavným díky filmu Titanic. Jeho vůbec první modelkovskou přítelkyní byla v roce 1994 tehdejší modelingová hvězda Bridget Hall.

Leo nikdy nezůstává dlouho sám. Ostatně je to slavný herec, takže každá mladá modelka si s ním ráda vyjde, a tak to zřejmě bude i příště. Fanoušci už klidně mohou tipovat, která modelka, jíž je nejméně dvacet a nejvýše pětadvacet, to bude příště.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod