Nová Madonna je tady. Dcera královny popu napodobuje svoji matku

 Celebrity 
27. srpna 2022 09:35 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lolahol odstartovala hudební kariéru Depositphotos
Ještě před rokem mluvila Lourdes Leon, nejstarší Madonnina dcera o tom, že ji hudba vůbec nezajímá. A teď je tu její první singl i video k písničce Lock & Key. Startuje tak svoji hudební kariéru.

Jaká bude hudební kariéra pětadvacetileté Lourdes, o tom rozhodnou především fanoušci. Soudě podle videoklipu to vypadá, že jablko ani tentokrát nepadlo daleko od stromu a Lourdes vsadila na sexy, provokativní kartu stejně jako to ve své kariéře udělala její matka.

I hudebně je tvorba Lourdes, která vystupuje pod uměleckým jménem Lolahol, podobná posledním počinům slavné Madonny, které, upřímně řečeno, se už nedaly zrovna moc poslouchat. I Lourdes, vlastně Lolahol, vypustila do světa taneční song, kterému ovšem chybí nějaká výrazněji chytlavá melodie.

S videoklipem je to ale něco jiného. Tomu nechybí v podstatě nic, pokud někdo touží vidět maximum ze zpěvaččina těla. Na některých záběrech je Lolahol "oblečena" jen do provázků, které jí zakrývají ta nejcitlivější místa. Na jiném záběru se Lourdes nebojí ukázat svá ňadra.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený LOLAHOL (@lourdesleon)

Až dosud to vypadalo, že Lourdes nebude mít žádné velké umělecké ambice. Zatím se živila jako modelka, a i když ve světě módy nedosáhla žádného většího úspěchu, objevila se v kampaních hned několika známých módních značek, jako jsou Mugler, Fenty nebo Versace.

A co na první hudební počin říká samotná Madonna? Nic. Zatímco obvykle i slavní rodiče oslavují na sociálních sítích úspěchy svých potomků, ať už startují jakoukoliv kariéru nebo jdou teprve studovat na univerzitu, Madonna místo toho na svém Instagramu oslavovala sebe sama hned sérií provokativních fotek, které nafotila na Sicílii.

I když se Lourdes a Madonna tu a tam v minulosti objevovaly společně na veřejnosti, nejde zapomenout, jak se před lety sama Lourdes vyjadřovala o tom, jak se těší na svoji plnoletost. Jakmile to bylo možné, odešla od své matky, začala se živit sama, a dnes dokonce tvrdí, že si platila i školné a žije v Bushwicku, což je předměstí New Yorku.

Asi bude také po své matce docela tvrdohlavá, protože nedávno prohlásila, že není žádným netalentovaným dítětem bohatých rodičů. Pro magazín Vogue dokonce řekla: "Lidé si myslí, že jsem další netalentované dítě z bohaté rodiny, které má všechno, ale to nejsem." Nicméně soudě podle jejího prvního singlu bude muset Lourdes alias Lolahol svůj talent ještě chvíli hledat.

To její bratr Rocco, se kterým Madonna nedávno slavila na Sicílii jeho dvaadvacáté narozeniny, má zjevně talentu dost a nemusí při tom ukazovat ani svoje tělo. Je velmi nadaným výtvarným umělcem. Svoje obrazy podepisuje jako Shed a po galeriích je vystavuje už od roku 2018. Nebude z něho tedy ani zpěvák ani filmový režisér po otci Guyovi Ritchiem, protože si našel úplně vlastní cestu. A jeho obrazy se už dnes, kdy je stále ještě na začátku svojí umělecké dráhy, prodávají za desetitisíce dolarů.

Lourdes má ale jiného otce, kterým je fitness trenér Carlos Leon. Madonna s ním byla v polovině devadesátých let dokonce zasnoubená, ale nakonec spolu vydrželi jen tři roky a rozešli se pouhý rok po narození Lourdes. Až po rozchodu byla kamarádkou seznámena s Guyem Ritchiem, provdala se za něho a narodil se Rocco. Ale ani tento vztah Madonně, která je obecně považována za panovačnou osobnost, nevyšel. Zpěvačka má ještě čtyři adoptované děti, všechny černé pleti.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008