Náhlá smrt českého zpěváka Pavla Nováka šokovala kolegy i přátele. Zemřel ve věku 57 let

 Celebrity 
08. září 2022 09:01 / René Černý
  3
📷
5 fotografií v galerii
Pavel Novák ml. zemřel ve věku 57 let Se svolením managementu P. Nováka
Jako blesk z čistého nebe přišla smutná zpráva o skonu zpěváka Pavla Nováka mladšího. Zemřel ve věku 57 let a po několikadenním pátrání jej objevili policisté. Podle předběžných vyjádření policie nešlo o cizí zavinění. Navíc čelil závažné onkologické nemoci, na kterou dokonce zemřel v roce 2009 jeho slavnější otec, interpret hitů jako Nádherná láska; Pihovatá dívka; Hádej, hádej nebo Podivný spáč.

Pavla Nováka ml., který byl ženatý a měl jedno dítě, znali jeho kolegové i fanoušci v uměleckém světě také jako Pavla Riedla.

„Po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání už minulý pátek. V pondělí v podvečer byl nalezen bez známek života na Pelhřimovsku,“ uvedl mluvčí policie Pavel Hejtman.

Přesná příčina smrti nebyla známa, určit ji má až pitva. „Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o cizí zavinění,“ dodal mluvčí Policie ČR.

V šoku ze smrti Nováka ml. je i řada jeho kolegů. Například producent, hudebník a moderátor Petr Šiška. "Tak moc mě mrzí, že odchází takoví skvělí, srdcoví lidé a muzikanti," napsal ke zprávě o smrti kamaráda. 

Otec nyní zesnulého zpěváka Pavel Novák starší bojoval s rakovinou prostaty osm let. Prošel několika cykly léčby. Věřil, že nemoc porazí. Neměl však štěstí. Jeho syn se obával dědičnosti. Dokonce podstoupil i biopsii prostaty, naštěstí se ukázalo, že tehdy o rakovinu nešlo. Zda momentálně netrpěl nějakou závažnou nemocí, není oficiálně známo.

Sedmapadesátiletý Novák, který často vystupoval i na TV Šlágr a věnoval se i vystoupením pro děti, bojoval v minulosti s těžkou závislostí na alkoholu. Tu překonal. „Sám o sobě říkám, že jsem abstinující alkoholik. Zatím se mi to daří držet,“ dodal před časem v rozhovoru pro Český rozhlas.

Autorský článek

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008