Hvězda Hunger Games po dvou potratech a půl roku od porodu prozradila pohlaví i jméno miminka

 Celebrity 
08. září 2022 17:38 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jennifer je šťastnou maminkou a vrací se k filmování Depositphotos
Jennifer Lawrence je jednou z nejtalentovanějších a díky tomu také nejobsazovanějších hereček posledního desetiletí. Hvězda Hunger Games se ale vdala a v únoru porodila svoje první dítě. Až dosud ale nikdo neznal ani pohlaví miminka ani jméno.

Takže Jennifer má chlapečka, kterého se svým manželem Cookem Maroneym pojmenovali Cy. A proč s tím Jennifer dělala takové tajnosti a ještě tak dlouho? Prostě si užívala mateřství, které ji pořádně překvapilo. Respektive všechny ty city a emoce s ním spojené.

Teď ale Jennifer končí ohlášená dvouletá pauza od filmování, a tak o sobě dává zase vědět. "Od 18 let jsem měla ve všech svých filmech docela konzistentní téma. Jsem zvědavá, jestli teď, když jsem starší a mám dítě, se z toho konečně vyhrabu," řekla Jennifer časopisu Vogue.

To ale není dvakrát jisté. Lawrence už dokocne stihla natočit drama Causeway, ve kterém hraje vojačku s poraněním mozku, ke kterému přišla v Afghánistánu. Na příští rok má ale naplánované natáčení komedie No Hard Feelings, což bude tedy zřejmě to, po čem tolik touží.

A pak má také točit film inspirovaný skutečnými událostmi, kdy podnikatelka Elizabeth Holmes založila biotechnologickou společnost, která měla pacientům z kapky krve z prstu okamžitě vyložit karty o jejich zdraví. Holmes získala řadu investorů a její firma měla záhy mnohamiliardovou hodnotu. Než přišla FBI a ukázalo se, že žádný takový zázračný přístroj neexistuje a firma dělá testy na běžně dostupných zařízeních, a to ještě s pochybnou kvalitou.

Práce tedy bude mít Jennifer po mateřské víc než dost. A to bude znamenat, že o ni bude zase velký zájem poté, co téměř na dva roky zmizela veřejnosti z očí. A protože sama tvrdí, že chce soukromí svého dítěte pečlivě chránit, čas teprve ukáže, zda to vůbec bude možné.

Než se ale dnes dvaatřicetiletá filmová hvězda dočkala svého prvního potomka, musela si projít dvěma potraty, jak sama Jennifer nedávno také přiznala.

Lawrence ve stejném rozhovoru pro časopis Vogue uvedla, že poprvé otěhotněla ve svých dvacátých letech, ale kolik jí přesně bylo, neprozradila. "Sama jsem potratila v Montréalu," řekla Lawrence s poznámkou, že tou dobou už ale plánovala jít na potrat.

Znovu pak Jennifer Lawrence otěhotněla při natáčení skvělého filmu Don’t Look Up v roce 2020, kdy si s manželem Cookem Maroneym moc přáli dítě. Jenomže herečka potratila znovu a následně musela podstoupit menší gynekologický zákrok, během něhož jí lékaři odstranili tkáň z dělohy. Naštěstí se už další těhotenství povedlo a Jennifer s manželem mohou být rodiči malého Cye. "Moje srdce se napnulo do kapacity, o které jsem nevěděla. Ráno po porodu jsem měla pocit, že celý můj život začal znovu. Jen jsem na to všechno zírala. Byla jsem prostě tak zamilovaná," popsala v rozhovoru začátky svého mateřství herečka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

 

Takže se konečně dočkala miminka a ještě předtím i manžela. Ani s muži to totiž Jennifer Lawrence neměla nikdy moc jednoduché. Mezi lety 2010 a 2014 chodila se svým kolegou z X-Menů Nicholasem Houltem a je možné, že právě s ním tehdy otěhotněla. Potom chodila čtyři měsíce s frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem. Posloužila mu ale nejspíš jako berlička poté, co jeho ex Gwyneth Paltrow podala žádost o rozvod.

V letech 2016 až 2017 chodila Jennifer s o 22 let starším režisérem Darrenem Aronofskym, se kterým točila film. Rozešli se ale v dobrém. Naštěstí o rok později potkala Cookea Maroneyho, kterého si v říjnu 2019 vzala a žije s ním v New Yorku.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod