Mojsejová bere dráhu ze Slovenska a chce se stát Američankou. Že by měla cukání pláchnout před spravedlností?

 Celebrity 
03. prosince 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nora si rušno kolem své osoby parádně užívá a pořizuje nová selfíčka Facebook
Nora Mojsejová je z vězení teprve pár týdnů a už je kolem ní pořádné rušno. V první řadě podnikatelka spřádá plány, jak se pomstít bývalému manželovi a chce zpět svůj majetek, který připadl po rozvodu Braňovi Mojsejovi. Manželství bylo v roce 2012 rozvedeno za rekordních 17 minut. Z darovací smlouvy vyplývá, že se Nora s Braněm dohodli, že slavná vila na Pereši, ve které se mimo jiné natáčela i reality show Mojsejovci či Čápi s mákem, připadne hudebníkovi. Nyní je vše jinak a podnikatelka se dušuje, že smlouvu podepsala pod nátlakem, tudíž je neplatná a chce vilu zpět.

Byť má Nora problém se občas dostavit k soudním líčením a neustále se ze zdravotních důvodů omlouvá, hlavu má zřejmě naprosto v pořádku a mozek jede na plné obrátky.

Stojaté vody ještě stihla Mojsejová rozvířit informací o tom, že si našla nového muže, se kterým by chtěla spojit svůj život a nejraději by se za ním přestěhovala do Ameriky, kde její láska žije. V tomhle případě jsme si ale téměř jisti, že plán jí u slovenského soudu neprojde. Alespoň do té doby, než bude ukončeno vyšetřování.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47