Krasavec Verner s miminkem a další sportovci s dětmi: Pomohou dětem s rakovinou. Tyhle fotky dojmou každého!

 Celebrity 
03. prosince 2014 05:38 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Stále svobodný krasobruslař Tomáš Verner Foto: Vl. Homola, P. Lusk
Krasobruslař Tomáš Verner, lyžařka Kateřina Neumannová, hokejista Jakub Kovář, fotbalista Jan Koller a další čeští sportovci se rozhodli pomoct dětem s rakovinou. Osud malých špuntů, kteří sotva přišli na svět, a už musí trpět, jim není lhostejný. Nechali se proto nafotit do unikátního kalendáře POWER OF BREATH 2015. Kdo si ho koupí, přispěje na dětskou onkologii v Českých Budějovicích. Fotky jsou neuvěřitelné a dojmou snad každého.

Asi největším trhákem je stále svobodný, pohledný krasobruslař, který se letos objevil jako hvězda nové show na ledě Jen počkej, zajíci Tomáš Verner. Fotka, kdy je v pokleku a na klíně má malého vysmátého chlapečka, dostává všechny.

„Fakt to není moje miminko, i když úsměvy máme asi podobné. Je to vypůjčený kluk, Standa se jmenuje. Tenhle parťák byl u focení neskutečně v pohodě. Bylo mi ctí, že se mohu do takového projektu, spolu s mými kolegy sportovci zapojit. A rozhodně se chci angažovat i dále,“ prozradil VIPstory.cz sám Tomáš Verner, který teď jezdí po Rusku s tour Jevgenie Pljuščenka.

„Když jsme ty fotky viděli po nafocení, někdo se usmíval, někdo se rozplakal. Ty fotky všechny jsou krásný, ale to mimčo je tak bezprostřední a vysmátý, že to prostě není možná,“ říká Veronika Poláková z modelingové agentury Verona, která spolu s kamarádkou a kolegyní, modelkou Kateřinou Votavovou projekt dělají už třetím rokem.

„V minulých ročnících jsme dohromady vybrali před 400 tisíc, které šly na nemocné děti. Letos doufáme, že vybereme víc. Kalendáře jsou jen v limitované edici 200 kusů, takže kdo dřív přijde, ten dřív koupí.

Prvních sto zájemců, kteří si kalendář koupí, získají zdarma i dvě vstupenky na VIP párty, kde se uskuteční jak křest kalendáře, tak i dražba „zlatého kalendáře“.

„Další kalendáře si lidi budou moct koupit ve dvou budějovických buticích, nebo na dobírku. Na webu naší agentury se budou dát objednat, pokud tedy po akci nějaké zbudou,“ dodávají autorky projektu.

Ústřední téma je vnitřní síla člověka vybízející k vůli bojovat. Mobilizovat síly nám často pomáhají ti nejmenší. My všichni, kteří jsme se na kalendáři podíleli, doufáme, že budeme moc tuto podporu vrátit dětem, kterým vstoupilo do života závažné onemocnění.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít