Je to normální? Brooklyn Beckham má celkem na těle 70 tetování věnovaných svojí manželce Nicole

 Celebrity 
23. srpna 2022 07:55 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brooklyn Beckham má 70 tetování věnovaných manželce Depositphotos
Victoria Beckham z toho asi zrovna velkou radost nemá. Se svojí snachou se nesnáší, a dokonce se povídá, že, velmi diplomaticky řečeno, existují dokonce jisté animozity mezi oběma rodinami. Brooklyn Beckham ale i tak plní své tělo tetováními věnovanými manželce Nicole.

Musí to být zkrátka láska jako trám, protože Brooklyn Beckham přiznal, že má po těle rovnou stovku tetování, ale hned 70 z nich je věnovaných manželce Nicole Peltz, kterou si vzal na jaře tohoto roku. Co ale s těmi všemi tetováními bude dělat, když jeho manželství nevyjde, o tom zřejmě Brooklyn vůbec nepřemýšlí.

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz jsou vůbec zřejmě trochu bláznivými novomanželi. Brooklyn dokonce tvrdí, že Nicola pláče pokaždé, když jí ukáže nové tetování na její počest. A to je o důvod víc, proč ji Brooklyn vždy rád překvapí novým tetováním.

A co všechno v souvislosti se svou manželkou Brooklyn na svém těle má? Tak například tři slova "naše malá bublina“ na horní straně ruky nebo oči jeho ženy vytetované na zadní straně krku. Pod nimi je navíc milostný dopis, který Nicola Peltz napsala svému budoucímu manželovi v době, kdy se zasnoubili.

"Můj věčný chlapče. Přečti si to, kdykoliv budeš mít strach. Chci, abys věděl, jak hluboce tě miluji. Máš to nejlaskavější srdce, jaké jsem kdy potkala a doufám, že nikdy nebudu ani den bez tvé lásky. Myslím, že jsi tak neuvěřitelný. Věz, že to všechno společně zvládneme, když budeš dýchat pomalu a důvěřovat. Miluji tě nade vše. Budu tě vždy milovat, můj budoucí muži."

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

 

No a aby toho nebylo málo, pak má mimo jiné Brooklyn Peltz Beckham na paži vytetované sliby z jejich dubnové svatby, která se konala na rodinném sídle Peltzových, v Palm Beach.

Mezi další pocty jeho o čtyři roky starší manželce patří nápis "Nicola“ na straně krku, slovo "milenec“ na jeho ukazováčku, jméno její zesnulé babičky na jeho zápěstí, písmeno "N“ na prsteníčku, tetování z korálků růžence Peltzovy matky kolem jeho zápěstí a verš na pravé paži: "Můj život, moje láska, moje pravda, můj dech, můj rozum, moje krása, moje drahocenná."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

Jak tohle jednou bude Brooklyn Beckham ze své kůže sundavat, to si nikdo nedovede ani představit. Navíc jeho manželka v tetovacích poctách mladého a poblázněného Beckhama rozhodně nenásleduje. Jako herečka, která by se ráda proslavila v Hollywoodu, si vlastně ani moc nemůže dovolit pokrýt své tělo tetováními. Nicméně jedno na počest svého manžela má a nejde o nic vynalézavého. Nicola si prostě na svá záda nechala vytetovat nápis "Brooklyn".

Fandové si už nicméně kromě Brooklynových tetování všímají i toho, v jakém luxusu si žije, přestože prakticky nevydělává. V posledních měsících je kuchařem na sociálních sítích, přesto se na nich mimo jiné chlubí svým novým autem značky McLaren, jehož cena jde vysoko nad milion dolarů. A to fanoušky dost naštvalo. "Čím se živíš?," zeptal se v příspěvku jeden fanoušek. Žádné rozumné odpovědi se ale nedočkal. Brooklyn zjevně nedělá nic, přesto si žije v luxusu a zřejmě z nudy se nechává tetovat. Nicméně sám sebe rád tituluje jako šéfkuchař, přestože, jak poznamenal další z fanoušků, v životě v opravdové restaurační kuchyni neuvařil ani vodu v hrnci.

Tahle mladá dvojka zjevně začíná iritovat i vlastní fanoušky. A co potom vlivné lidi v showbyznysu. Nicola Peltz chce být slavnou herečkou, ale prostřednictvím seriálu, který natáčí, se to asi nepovede. Nicola dostala epizodní roli v sérii o slavné mužské striptýzové skupině Chippendales.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve