Takhle si jubilejní rok nejobsazovanější zpěvačka českých muzikálů nepředstavovala. Hanka Křížková musela na dvě operace a odkládá koncert i křest

 Celebrity 
20. srpna 2022 11:50 / René Černý
  3
📷
7 fotografií v galerii
Zpěvačka Hanka Křížková si jubilejní rok představovala trochu jinak Se svolením H. Křížkové/Lenka Hatašová
Letos slaví jak 45 let na hudební scéně, tak i životní jubileum. Přesto si zpěvačka a herečka Hanka Křížková představovala věci jinak. Kvůli operaci totální endoprotézy, poslední, kterou ještě neměla, musela ale vše zrušit a posunout. Prodělala totiž operace hned dvě, s čímž nepočítala.

Půlkulaté, pětašedesáté narozeniny bohužel oslavila v nemocnici, i když už měla být doma a rehabilitovat se. „Ovšem nazvat to musím slovy klasika: ,Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným.' Během jednoho měsíce jsem musela zvládnout dvě náročné operace, vše se to nějak zkomplikovalo, ale už zase mám úsměv na rtech a teď už to bude snad jen dobré,“ svěřila se inStory.cz už s optimističtější náladou stále usměvavá zpěvačka.

„Kvůli nějakým komplikacím se musela udělat reoperace. Měla jsem z toho hrůzu, ale zvládla jsem to. Všichni jsou na mně hodní, rehabilituji, cvičím, abych zase ´skákala přes kaluže´. Ještě si pár týdnů pak užiji s berlemi, ale pak je odhodím a to bude fofr,“ usmívala se jedna z nejobsazovanějších zpěvaček v českých muzikálech.

Hanka Křížková musela odložit svůj podzimní výroční koncert v pražské Hybernii z října na 21. listopadu, stejně jako křest své knižní ´kuchařky´. 

Kromě různých recitálů, koncertů a talk show ji nejvíce zaměstnává role v muzikálu Láska nebeská, který je na motivy písní Waldemara Matušky. „Je to první muzikál, kde paradoxně jako zpěvačka mám činoherní – mluvenou roli. Moc mě to baví, je tam skvělá parta lidí a těším se, až se mezi ně zase vrátím,“ dodala Křížková, která má s výměnou kolenních i kyčelních kloubů bohaté zkušenosti.

„Myslete na mě a já se budu snažit být koncem října v plné polní. Moc se na vás těším,“ dodala zpěvačka.

Autorský článek

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?