Zpěvačka Rita Ora už není k mání. O víkendu se v tichosti provdala v Londýně

 Celebrity 
12. srpna 2022 14:43 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rita Ora se o víkendu v tichosti provdala v Londýně za novozélandského režiséra Taiku Waititi Depositphotos
Britská zpěvačka s kosovskými kořeny, jenž proslula letním hitem z roku 2012 a nadále pokračuje v udržování slavného jména ať už epizodním účinkováním ve filmech nebo za pomoci šatů, které toho moc nezakrývají, rozšířila řady vdaných žen.

Rita Ora, kterou můžete znát díky její hudební tvorbě nebo díky ztvárnění menších filmových rolí v kasovních trhácích jako například Rychle a zběsile nebo ze série Padesát odstínů šedi, se o víkendu provdala.

Zpěvačka, která se v posledních letech uchytila jako porotkyně talentových show, se prý chlubí docela pestrým listem slavných partnerů. Z těch dlouhodobějších vztahů můžeme jmenovat pár let trvající vztah se slavným DJem Calvinem Harrisem nebo třeba se zpěvákem Bruno Marsem.

Svatba na obzoru

Jejím posledním partnerem se stal novozélandský komik, herec a režisér Taika Waititi, kterého o víkendu v tichosti pojala za manžela. Pro Ritu se jedná o první manželství, pro režiséra o druhé a také do něj přináší dva potomky.

První zmínky o jejich vztahu na veřejnost pronikli počátkem minulého roku, kdy spousty času trávili v Austrálii, kde režisér natáčel další pokračování v kinech už dostupného akčňáku Thor: Love and Thunder. Svatba tak přichází po roce vztahu.

Kdo by si byl myslel, že se okolo svatby těch dvou strhne klasické mediální divadýlko, tak se nemohl více mýlit. Ačkoliv oba z páru nemají se sdílením svého soukromí vůbec žádný problém, obřad si chtěli pravděpodobně nechat čistě jen pro sebe a své nejbližší.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ELLE Australia (@elleaus)

Bude velká party?

O proběhlém obřadu začala spekulovat zahraniční média poté, co vyfotografovala pár se shodnými zlatými kroužky na prsteníčkách. Dohady pak nepřímo potvrdila sama zpěvačka instagramovým příspěvkem, nicméně ani jeden z mediálních zástupců Ory či Waititiho se k věci nevyjádřili.

Zdroj z blízkého okolí pak médiím oznámil, že i přesto, že už je pár sezdaný, i tak se odehraje velká opulentní veselka, nicméně bez přítomnosti médií či bez zpeněžení novomanželských fotek tak, jako to bylo například v případě mladého Brooklyna Beckhama a jeho novomanželky Nicoly Peltz, kteří práva na stavbu prodali exkluzivně magazínu Vogue.

Autorský článek, další zdroje: Instagram 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47