Madonna slavila narozeniny s odloučeným synem Roccem. Ten je uznávaným malířem, který své obrazy prodává za desetitisíce dolarů

 Celebrity 
18. srpna 2022 07:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Madonna na narozeniny svého syna, který od ní utekl, nezapomněla Depositphotos
Madonnin syn Rocco slavil už dvaadvacáté narozeniny a kupodivu na oslavě nechyběla ani jeho matka, se kterou měl Rocco před několika lety vážné spory. Zdá se, že čas alespoň trochu obrousil hrany, a všichni se sešli v Itálii na narozeninové oslavě.

Byla to velká kauza. Když byl Rocco, kterého má Madonna z manželství se slavným filmovým režisérem Guyem Ritchiem, v teenagerovském věku, svou matku nemohl vystát. A to doslova. Během tehdejšího Madonnina koncertního turné od ní dokonce utekl do Londýna ke svému otci a jeho rodiče pak vedli dlouhé soudní spory o jeho péči. Madonna mimo jiné žádala u soudu, aby jejímu synovi nařídil návrat k ní. Nakonec ale všechno dobře dopadlo, Roccovi dal totiž soud možnost si vybrat, se kterým z rodičů chce žít. A on si vybral otce.

Nakonec se ale časem vztahy Rocca a jeho matky alespoň trochu urovnaly a Madonna si navykla létat do Londýna za svým synem na návštěvy. Žádný delší čas nicméně společně od těch dob netráví. Na dvaadvacáté narozeniny svého syna ale samozřejmě Madonna nezapomněla a se svými adoptovanými dětmi odletěla za Roccem do Itálie, kde se konala narozeninová oslava.

Madonna se samozřejmě fotkami z oslavy pochlubila na svém Instagramu. Rocco, který se jinak na veřejnosti prakticky neobjevuje, je už velký chlap, který rozhodně nezapře podobu se svým otcem. Na oslavě, která se konala před starou italskou vilou za romantického osvětlení, pravděpodobně chyběl Guy Ritchie. Lze jen spekulovat, zda zrovna točí pro Hollywood nějaký nový film a je časově zaneprázdněn nebo zda jsou jeho vztahy s Madonnou na bodu mrazu.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

 

Pravděpobně také chyběla nejstarší zpěvaččina dcera Lourdes, která se kdysi netajila tím, jak moc se těší na plnoletost a bude se moci od své matky odstěhovat.

Madonna ale na svého syna může být jen pyšná. I když vyrůstal od puberty s otcem, vyrostl z něho skvělý mladý muž, který po obou rodičích podědil spoustu talentu. O Roccovi v našich končinách totiž není příliš známo, že je ve svém mladém věku uznávaným malířem.

Obrazy se jménem Rocco Ritchie ale nikde nenajdete. Rocco používá zásadně pseudonym Rhed, dost možná z toho důvodu, aby mu slavné příjmení nedělalo problémy ve snaze prosadit se ve světě umění. A jde mu to opravdu velmi dobře.

V současné době už Rocca alias Rheda zastupuje jistá londýnská galerie. První výstavu měl už v roce 2018, tedy v době, kdy byl ještě náctiletý. A to samo o sobě už napovídá hodně o jeho talentu. Jeho styl je označován jako bricolage s prvky expresionismu. A letos Rocco vystavoval v Londýně znovu a účastnil se i prestižního uměleckého podniku Art Basel, v Miami. Jeho obrazy se prodávají za desítky tisíc dolarů.

"Společenské konflikty, jako je posedlost sociálními médii, fixace na celebrity a nálepky a generační problémy, jako je zneužívání drog a deprese, jsou témata, ke kterým přistupuje kódovaným způsobem,“ popisuje Rocca na svých webových stránkách londýnská galerie. "Je to skoro, jako by umělec používal obrazy, aby působil jako mluvčí generace tisíciletí, která se předávkovala toxickou společností."

Ve dvaadvaceti je tedy Rocco alias Rhed na skvělé startovní čáře a má dobře našlápnuto stát se slavným a uznávaným malířem. K "umění" svojí matky má zjevně daleko a ani nijak nekomentuje její plastikami pozměněný obličej, za což ji v posledních letech kritizuje i celá řada jejích dosud věrných fanoušků.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod