Další válka slavných o děti. Olivia Wilde vyhrála první kolo, expřítele Jasona Sudeikise obvinila z vyhrožování

 Celebrity 
12. srpna 2022 14:49 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láska mezi Olivií Wilde a Jasonem Sudeikisem skončila nenávistí Depositphotos
Brad Pitt rozhodně není první, kdo u nekonečného soudu bojuje o společnou péči pro své děti. Dávno před ním si podobným peklem prošla například i herečka Halle Berry a teď i Olivia Wilde.

Ta alespoň vyhrála první kolo, ale to ještě nic neznamená. Brad Pitt by jí mohl dopodrobna vyprávět, jak předčasné je se radovat z jednoho vyhraného soudu. A tak se Olivia Wilde musí připravit na další, možná rovněž nekonečné rundy v ringu.

Nicméně newyorský soud, kde Jason Sudeikis žaloval Olivii o opatrovnictví jejich dvou dětí, osmiletého Otise a pětiletou Daisy, jeho žalobu zamítl, neboť konstatoval, že domovským státem dětí je Kalifornie. Takže vlastně celý spor je stále na začátku.

Celou bitvu ještě dozajista zhorší fakt, že Olivia se chce i s dětmi přestěhovat z Los Angeles do Londýna, kde žije její přítel, zpěvák Harry Styles, zatímco Jason Sudeikis chce děti vychovávat v newyorském Brooklynu.

Pokud se v tom trochu nevyznáte, nevadí. Jde zhruba o to, že Sudeikis podal svoji žalobu u špatného soudu, protože jeho děti žijí s Olivií v Los Angeles, tedy v Kalifornii. Newyorský soud ho tedy zamítnutím žaloby poslal tam a lze očekávat, že Sudeikis, respektive jeho právní tým, podá novou žalobu právě u kalifornského soudu.

Soud o děti se tedy rozhodně potáhne a zmrazí už tak chladné vztahy mezi Olivií Wilde a Jasonem Sudeikisem. Možná si vzpomenete, jak herečka musela převzít žalobu od úředníka ve chvíli, kdy byla na pódiu a zrovna hovořila k fanouškům o svém novém filmu. Tehdy sice, lidově řečeno, nehnula ani brvou, nyní ale do médií prosakují informace, že ve skutečnosti byla vzteky bez sebe. V žalobě, kterou podala minulý měsíc, za tento moment Sudeikise obvinila z agresivity a vyhrožování.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Olivia Wilde (@oliviawilde)

Olivia v soudních papírech uvádí, že "tyto činy byly jasně určeny k tomu, aby mi vyhrožovaly a zaskočily mě. Mohl mi dokumenty předat diskrétně, ale místo toho se rozhodl předat je tím nejagresivnějším možným způsobem."

Přitom to byla opravdu velká láska, než se vztah Olivie Wilde a Jasona Sudeikise rozpadl v roce 2020, pravděpodobně už kvůli Harrymu Stylesovi. Měli spolu už obě děti a byli zasnoubeni, ale nestihli se ani vzít. Od té doby to mají obě malé děti docela složité. Olivia s nimi žije střídavě v Los Angeles a v Londýně, zatímco Sudeikis trvale žije v New Yorku a děti tam tedy za ním musí jezdit.

O děti se oba herci hádají už několik let. Nejprve se dohodli, že děti budou chodit do školy v Los Angeles, ale pak si Sudeikis usmyslel, že bude mít roční volno od filmování a bude žít v New Yorku. A najednou chtěl, aby tento čas v New Yorku děti trávily s ním. Olivia s tím nesouhlasila, a tak se Sudeikis rozhodl ji zažalovat.

Oblíbený herec už na soudní rozhodnutí stihnul reagovat a tvrdí, že se jedná o trik, který proti němu Olivia Wilde použila. Rodina prý odjakživa měla rezidenturu v New Yorku. Olivia Wilde zase hned pálila zpátky, že děti už čtyři roky žijí střídavě v Los Angeles a Londýně, na což Sudeikis reagoval tvrzením, že mu Olivia jasně dala najevo, že bude děti vídat jen o víkendech a prázdninách, pokud se nepřestěhuje do Los Angeles.

Je tedy jasné, že začíná další velká bitva o děti, během níž se dost možná ještě vypere i nějaké to špinavé prádlo. Sudeikis se nikdy netajil tím, že pravděpodobná nevěra Olivie s Harrym Stylesem ho hluboce urazila.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47