Kate Middleton prozradila, jak si udržuje postavu a přidala i tip na salát z vodního melounu

 Celebrity 
15. srpna 2022 10:55 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kate Middleton dodržuje opravdu striktní stravu Depositphotos
Kate Middleton se i po třech dětech může chlubit skvělou postavou, ale samozřejmě to není zadarmo. Kate prozradila, že si hlídá jídelníček a samozřejmě také pravidelně cvičí. A co tedy nejčastěji jí? Salát z vodního melounu.

Kate Middleton dodržuje vyváženou stravu, takže je logické, že na jejím talíři je vždy hodně zeleniny. Jeden salát už ale do své stravy zařadila přinejmenším před šesti lety a dnes patří k jejím nejoblíbenějším. Je to salát s vodního melounu, sýru feta a cibule. Takže něco, co si snadno každý připraví doma během chvilky.

Salát z v

Kromě tohoto salátu, který do svého jídelníčku údajně Kate zařazuje vždy na celé léto, má budoucí britská královna v oblibě také salát Tabouleh, což je prakticky libanonské národní jídlo. I ten byste snadno zvládli doma. Jeho základem je totiž bulgur a pak už jen halda zeleniny, především pak petržel, rajčata a cibulka se zálivkou z olivového oleje s mátou, pepřem a samozřejmě solí.

Také Ceviche je pravidelně na jídelním lístku Kate Middleton. Tento pokrm zase pro změnu pochází z Jižní Ameriky a skládá se především z ryb. Marinovaná ryba, v našich podmínkách to může být třeba tuňák, se smíchá na kousíčky nakrájená s chilli papričkami a rajským protlakem, mohou být i olivy a samozřejmě nesmí chybět bylinky v podobě máty a koriandru. Na marinádu ryby se používá citronová nebo limetková šťáva.

No a v neposlední řadě Kate v rámci své diety hojně pojídá i Gazpacho, známou studenou španělskou rajčatovou polévku, které se také někdy přezdívá tekutý salát.

Jak je vidět, má Kate Middleton poměrně striktní dietu, nad kterou by možná experti na výživu kroutili hlavou. Zajímavý je také fakt, že Kate má ve svých oblíbených pokrmech cibuli, kterou členové královské rodiny zrovna moc jíst nesmí, stejně jako česnek. Samozřejmě je to kvůli dechu, takže pokud se Kate účastní nějakých oficialit, musí si dát jídlo bez cibule a česneku.

Každopádně její salát s vodním melounem je jednoduchá a opravdu velmi letní pochoutka, kterou snadno stvoříte za pár minut. Potřebovat budete samozřejmě vodní meloun, červenou cibuli, sýr feta, čerstvou mátu a olivový olej.

Příprava salátu je opravdu snadná. Vodní meloun nakrájíte na kousky, cibuli nadrobno, sýr feta prakticky jenom rozdrobíte a lístky máty pokrájíte na větší kousky. Všechny nakrájené ingredience následně dáte do mísy, promícháte a zalijete olivovým olejem. Salát můžete samozřejmě dochutit pepřem, a pokud to vyhovuje vašim chuťovým buňkám, můžete přidat i balzamikový krém.

Kate Middleton jde ale ve své vyvážené stravě ještě dál a pije zdravé smoothie poctivě každý den. Do svého koktejlu dává nutričně bohaté suroviny, mezi něž patří kapusta, spirulina, listy zeleného čaje matcha, špenát, koriandr a borůvky. Podle všeho toto smoothie nechutná dvakrát dobře, ale je nabité antioxidanty. Proto ho také Kate pije. Dodává tělu energii a chrání ho před poškozením volnými radikály, což mimo jiné znamená velmi pozitivní dopady na pleť. A to je zřejmě hlavní důvod, proč si Kate toto smoothie dává každý den, i když si na něm rozhodně nijak nepochutná.

Krása zkrátka není zadarmo a Kate Middleton na své postavě i pleti opravdu poctivě pracuje. Proto se i ve svých čtyřiceti letech může chlubit skvělou postavou a pletí, která jejímu věku rozhodně neodpovídá. Samozřejmě není nutné, abyste teď okamžitě přešli na jídelníček alá Kate. Rozhodně se jím ale můžete inspirovat, a dodat na svůj talíř více zdravých potravin.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47