Pohublá Veronika Žilková zavzpomínala na dávný flirt s Josefem Abrhámem, kvůli kterému údajně dostal od Marka Vašuta nakládačku

 Celebrity 
22. května 2022 13:57 / Mirka Malá
  76
📷
4 fotografie v galerii
Veronika Žilková prožívá těžké časy Retro muzeum Praha / volný zdroj
Praha má nové Retro muzeum, které bylo za účasti mnoha celebrit otevřeno v OD Kotva. A nechyběla u toho ani Veronika Žilková, která v posledních měsících neprožívá po rozchodu s Martinem Stropnickým zrovna šťastné období.

Konec čtrnáctiletého manželství Veroniky Žilkové přišel v polovině března, kdy od svého manžela dostala email, ve kterém jí rozchod oznámil. O dva týdny herečka sama na sociálních sítích přiznala, že má sotva 45 kilo. A od té doby se evidentně nic nezměnilo a je jasné, že Žilková nese rozchod těžce.

Na otevření Retro muzea nicméně přišla a ukázala kočárek, ve kterém údajně vozila svoji dceru Agátu. Matka i dcera k sobě mají velmi blízko a obě mají očividnou smůlu na muže. Agáta se nicméně se svojí maminkou otevření Retro muzea nezúčastnila, a tak společnost během večera dělala Žilkové především zpěvačka Leona Machálková.

Přestože teď Žilková prochází krizí, na sedmdesátky a osmdesátky vzpomíná ráda. "V sedmdesátých letech jsem byla na základce a gymplu, osmdesátky jsem strávila na vejšce a prožila tam skvělá léta. V roce 1982 jsem začala točit seriál My všichni školou povinní. Teď ale zvlášť vzpomínám na seriál Druhý dech, kde jsem točila s Pepou Abrhámem. Já jsem k němu vzhlížela a on mě vozil na motorce. Měla jsem s ním malinko takový seriálový flirtík, ale v tom nás pak nachytal Vašut a Pepíčka zbil. Zdravím Pepíčka do nebe. On byl stejně největší hvězda 80. let,“ řekla nám herečka.

Kromě kočárku, jaký měla Agáta, Retro muzeum ukáže svým návštěvníkům na 12 tisíc předmětů z dob tuhého socialismu. Nechybí céčka a sifonové láhve, televizory Tesla a další vybavení socialistické domácnosti. A nechybí ani sedmdesátková a osmdesátková móda, stravování i tehdejší způsoby trávení volného času.

Autorský článek, další zdroj: Retro muzeum Praha.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008