Co se doopravdy děje? Adele slavila narozeniny bez svého přítele. Ten si užíval na mejdanu s LeBronem

 Celebrity 
10. května 2022 07:36 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adele oslavila 24. narozeniny Depositphotos
Je to jen pár měsíců, co se poprvé objevily zprávy o tom, že vztah zpěvačky Adele a basketbalového agenta Riche Paula není zrovna v pohodě. A otazníky nad tím, jak to tihle dva vlastně mají, se objevily znovu poté, co zpěvačka slavila narozeniny bez svého přítele.

A co víc, ten si zatím užíval na mejdanu s basketbalovou hvězdou LeBronem Jamesem. Paul, LeBron a další do party si vyrazili do exkluzivního klubu v Miami na pánskou jízdu, jak zjistil New York Post. V Miami se konal závod Formule 1, a tak se to tam slavnými po různých večírcích jen hemží.

Adele oslavila narozeniny na Instagramu

Zatímco si Paul užíval s kumpány v Miami, Adele se vydala na Instagram, aby tam možná chvílemi poněkud pateticky rekapitulovala svůj dosavadní život. "Jaký rozdíl dělá rok! Pokud čas bude hojit a vyhlazovat všechny záhyby v mém životě, jako to dělá doteď, pak se nemůžu dočkat, až mi bude 60! Nikdy jsem nebyla šťastnější!" napsala Adele.

A pokračovala. "Tolik lekcí, tolik požehnání, za které je třeba být vděčná. Tohle je 34 a miluju to tady! Děkuji za narozeninovou lásku jako vždy.”

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Adele (@adele)

 

O Adele a Paulovi se poprvé začalo mluvit v červenci 2021, když spolu byli spatřeni, jak sedí v první řadě na pátém zápase finále NBA. O několik dní později dvojice potvrdila, že tvoří pár. Letos v únoru na přímý dotaz ohledně zasnoubení Adele neodpověděla, nicméně v rozhovoru připustila, že by ráda měla ještě další dítě.

Zdá se ale, že její vztah s Paulem není zrovna žádná procházka růžovou zahradou. Jejich vztah se bez dramatických situací zjevně neobejde. Povídá se dokonce, že za zrušením jejího rezidenčního koncertování v Las Vegas je právě nestabilita vztahu s Paulem. Zasvěcený zdroj tehdy tvrdil, že se v té době velmi hádali a jejich vztah byl nestabilní, což vyústilo ve scény, které Adele předvedla během zvukové zkoušky na svůj první koncert v Las Vegas. Svoji rezidenturu nakonec úplně zrušila a odjela za Paulem.

Podle stejného zdroje je Adele velmi emotivní a má sklony ke dramatickým scénkám. Na druhé straně Rich Paul je agentem NBA, který je často na cestách a hodně času tráví se svými sportovci. A tam někde zřejmě bude zakopaný pes.

Zda ale fakt, že Adele slavila narozeniny bez svého přítele znamená, že pár se definitivně rozešel, se nepodařilo zatím nikomu ověřit. Jak to s jejím vztahem tedy bude dál, ukáže až čas.

Zdroj: New York Post - Page Six, Geo News

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008