Hvězda Transformers jde k soudu. Za sexuální násilí na zpěvačce FKA Twigs

 Celebrity 
06. května 2022 09:41 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Herec Shia LaBeouf má mezi ženami přímo děsnou pověst Depositphotos
Zpěvačka FKA Twigs čekala rok a půl, než dostala datum soudu, kde se bude projednávat její žaloba proti jejímu expříteli. Herec Shia LaBeouf ji měl během divokého vztahu zneužívat.

Soud tedy začne v Los Angeles 17. dubna 2023, jak potvrdil v pondělí Rolling Stone úředník soudu. A rozhodně půjde o ostře sledovanou kauzu, podobně jako tomu je u současné soudní bitvy mezi Johnnym Deppem a Amber Heard.

Násilí ve vztahu

Uznávaná zpěvačka zažalovala LaBeoufa za sexuální ublížení na zdraví, napadení a emocionální utrpení už v prosinci roku 2020.Twigs obvinila hvězdu Transformers z toho, že ji škrtil, vyhrožoval, že nabourá auto, ve kterém oba zrovna jeli a vědomě jí způsobil pohlavně přenosnou chorobu. LaBeouf ale její tvrzení samozřejmě popřel.

Nicméně novinám The Times napsal zajímavý email, ve kterém se vyjádřil takto: "Nejsem v žádné pozici, abych někomu říkal, jaké má mít pocity z mého chování. Nemám žádné omluvy pro svůj alkoholismus nebo agresivitu. Už roky urážím sebe a všechny kolem sebe. V minulosti jsem ubližoval svým nejbližším. Stydím se za tu historii a omlouvám se těm, kterým jsem ublížil. Nic jiného opravdu nemohu říci. Mnohá z těchto obvinění nejsou pravdivá, ale dlužím ženám možnost zveřejnit svá prohlášení a přijmout odpovědnost za věci, které jsem udělal."

LaBeouf, který má za sebou dlouhou historii zatýkání a problémů se zákonem také řekl, že se zatím neléčil z alkoholismu, ale musí podle vlastních slov udělat vše pro své uzdravení s tím, že navždy bude litovat lidi, kterým cestou mohl ublížit.

Twigs ke vztahu s LaBeoufem řekla, že "to, co jsem prožila se Shiou, bylo to nejhorší, co jsem kdy za celý svůj život zažila. Nemyslím si, že by si lidé někdy mysleli, že se to stane zrovna mně. Ale myslím, že o to jde. Může se to stát každému." Příští rok, až začne soudní proces, se veřejnost dozví zřejmě šokující skutečnosti.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený FKA twigs (@fkatwigs)

Twigs a LaBeouf spolu chodili o něco méně než rok poté, co se v roce 2018 setkali při natáčení filmu Honey Boy. Zpěvačka byla dříve zasnoubená s hercem Robertem Pattinsonem poté, co mu utekla Kristen Stewart. V roce 2017 se s ním rozešla po třech letech a v současné době chodí s Mattem Healym.

LaBeouf, který má za sebou bouřlivou historii randění, se minulý měsíc stal otcem. Dítě mu porodila staronová přítelkyně Mia Goth. Dvojice, která se vzala, ale v roce 2018 se rozešla, zřejmě obnovila svůj vztah. LaBeouf také chodil s Margaret Qualley, ale rozešli se poté, co v květnu 2021 vyšla najevo násilná povaha jeho vztahu s FKA Twigs.

Zdroj: New York Post - Page Six, Rolling Stone

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve