Britney Spears potratila. Čtyřicetiletá zpěvačka smutnou zprávu oznámila světu sama

 Celebrity 
16. května 2022 07:33 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Britney postihla další osobní tragédie Depositphotos
Zpěvačka Britney Spears prochází složitým obdobím prakticky po celý život. V posledních měsících poté, co se zbavila mnohaletého opatrovnictví, to už vypadalo, že blýská na lepší časy. přesto přišla smutná zpráva.

Britney a její mladší snoubenec Sam Asghari společně oficiálně oznámili, že zpěvačka potratila. Na instagramový účet společně ostře sledovaný pár napsal: "S naším nejhlubším zármutkem musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračné dítě na začátku těhotenství. Toto je zničující období pro každého rodiče. Možná jsme měli počkat s oznámením, dokud nebudeme dále. Byli jsme však příliš nadšení, že se můžeme podělit o dobré zprávy.“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

"Budeme se i nadále snažit rozšiřovat naši krásnou rodinu. Jsme vděční za veškerou vaši podporu. Prosíme o soukromí v této těžké chvíli," napsali také Britney a Sam ve svém společném prohlášení na instagramový účet zpěvačky.

Britney skutečně svoje těhotenství oznámila hned v prvních týdnech. Začátkem dubna se pochlubila fanouškům i svým miniaturním těhotenským bříškem a ona i Sam Asghari, který je o 12 let mladší, byli v sedmém nebi. Ostatně není žádným tajemstvím, že když byla Britney pod opatrovnictvím svého otce, měla zákaz otěhotnět. Proto měla v dubnu ze svého těhotenství takovou radost, o kterou se chtěla podělit s celým světem.

Už to tedy vypadalo na šťastný konec dlouhých let, které uběhly od doby, kdy se Britney psychicky zhroutila, dokonce přišla na krátko o své dva syny, které má s Kevinem Federlinem a nakonec dlouhé roky žila pod opatrovnictvím svého otce.

Sam Asghari, se kterým se Britney zasnoubila loni v září dokonce před několika dny potvrdil, že pár si už vybral termín svatby. Jak ale Asghari uvedl na svém instagramovém účtu, toto datum nikomu neprozradí až do samotného dne D.

Autorský článek, další zdroj: Instagram Britney Spears. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47