Kate Middleton zazářila na zahradní party v korálových šatech

 Celebrity 
21. května 2022 14:48 / Pavla Krejčí
  11
📷
1 fotografie v galerii
Kate Middleton Depositphotos
Vévodkyně znovu uhranula pohledy všech přítomných. Oblékla nádherné a elegantní šaty, jejichž korálová barva podtrhla radostnou atmosféru zahradní oslavy.

Když se Kate Middleton oblékla do večerní toalety při příležitosti premiéry filmu Top Gun: Maverick, předvedla svůj vkus 18. května na zahradní party v Buckinghamském paláci. Královna se kvůli zdravotním potížím rozhodla tento rok vynechat všechny letní zahradní party. V zastoupení za její nepřítomnost se objevila Kate a princ Edward, hraběte z Essexu a jeho manželka Sophie, hraběnka z Wessexu. Poslední letní slavnosti proběhly v roce 2019 před příchodem pandemie.

Tradičně se konají čtyři letní zahradní slavnosti. Tři z nich v Buckinghamském paláci a jedna na skotském statku Holyroodhouse v Edinburghu, která je konána na počest těch, kteří si zasloužili vyznamenání ve veřejné službě. První slavnost již proběhla a zúčastnil se jí princ Charles, vévodkyně Camilla a princezna Anne.

Kate oblékla kabátové šaty na míru ve skvostné korálově barvě, které pocházejí z dílny oblíbené návrhářky Emilie Wickstead. Vyznačují se strukturovaným tvarem a elegantní sukní ve tvaru A. K šatům obula růžové semišové lodičky se špičkou. Vlasy elegantně načesané v královském stylu doplnila kloboučkem od Jane Taylorové a uši ozdobila náušnicemi z morganitu a diamantu od Kiki McDonough. 

Ve vévodkynině šatníku však šaty nejsou poprvé. Úplně stejné vlastní v pudrově modré a zelené barvě. Poprvé se právě se zeleným odstínem ukázala v roce 2012 na Den svátého Patrika. Tento styl si znovu zamilovala v roce 2017, kdy zvolila světle modré na cestu do Lucemburska. Jejich comeback nastal na velikonoční bohoslužbě tohoto roku.

Vévodkyně s úsměvem vítala veřejnost, která byla na slavnost sezvána. Zájem o party byl opravdu velký, o tom vypovídají davy, které pokrývaly trávník. Podle Twitteru královské rodiny bylo podáváno množství pochoutek, zhruba 20 000 plátků dortu, 20 000 sendvičů a více než 27 000 šálků čaje.

Zatímco si Kate užívala na letní slavnosti, princ William odjel do Staffordshiru na odhalení nového památníku ponorek v National Memorial Arboretum.  

Autorský článek, další zdroj: pagesix.com, Twitter

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve