Manželka Ozzyho Osbourna potvrdila se slzami v očích obavu o jeho život. Chytil COVID a je v ohrožení

 Celebrity 
29. dubna 2022 10:54 / Mirka Malá
  5
📷
2 fotografie v galerii
Ozzy Osbourne je poslední dva roky téměř nepřetržitě v ohrožení života Depositphotos
Manželka Ozzyho Osbourna se slzami v očích potvrdila, že její manžel dostal COVID. Celkový zdravotní stav třiasedmdesátiletého rockera je ale vážný i bez této infekce.

Sharon Osbourne pro New York Post potvrdila, že Ozzy je zatím ve stabilizovaném stavu, přesto se ale o něho bojí vzhledem k tomu, jak rychle se v posledních letech jeho celkový zdravotní stav zhoršuje. Uvedla také, že se Ozzymu doposud dařilo nákaze nemocí COVID-19 vyhýbat, což mu dost možná zachránilo život.

S Ozzákem to jde z kopce

Pokud Covid přestojí, čeká Ozzyho ještě jedna operace, než se vůbec dostane z nemocnice domů. 

Legendární rocker začal mít vážné zdravotní problémy v lednu 2020, když mu byla diagnostikována Parkinsonova choroba. Po nedávné operaci zad a krku se  nemohl hýbat. Jeho zdravotní potíže  ale od té doby narůstají. Bojoval už s vážnou chřipkou, zápalem plic, život ohrožující stafylokokovou infekcí v palci a ošklivým zraněním po pádu. Proto se o něj rodina v souvislosti s nemocí COVID-19 tolik obává.

Zda se Ozzy ještě někdy vrátí na koncertní pódia je značně nejisté, nicméně se těší na životopisný film, který se chystá. Právě jeho manželství se Sharon, kterou si vzal v červenci 1982, má být jeho ústředním tématem.

"Náš vztah byl občas divoký, šílený a nebezpečný, ale byla to naše nehynoucí láska, která nás držela pohromadě," řekla k manželství s rockovým bouřlivákem Sharon. Pár, který má za sebou slušnou porci legendárních manželských historek, je obdařen třemi dětmi, osmatřicetiletou Aimee, o rok mladí Kelly a šestatřicetiletým Jackem.

Zdroj: New York Post - Page Six, Daily Mail.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008