Jane Fonda se ve svých necelých 85 letech smrti nebojí. „Opravdu mě to netrápí,“ řekla herecká ikona, která vypadá pořád fantasticky

 Celebrity 
27. dubna 2022 08:25 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Legendární herečka nechystá ani důchod, natož smrt Depositphotos
Letos oslaví pětaosmdesáté nerozeniny, přesto stále intenzivně pracuje. A jak oscarová herečka Jane Fonda řekla, je si sice vědoma toho, že je blízko smrti, ale vůbec se tím netrápí.

"Co mě trápí je, že moje tělo je, víš v podstatě není moje!" pokračovala Jane Fonda.. "Moje kolena nejsou moje, moje kyčle nejsou moje, moje rameno není moje. Jsem to já jen odsud nahoru," ukázala Fonda na horní část svého těla v rozhovoru pro CBS.

Všechno je v hlavě

A Jane Fonda je toho důkazem. O svém věku a blížící se smrti opravdu mluví bez respektu a dokonce se zdá, že o tom ani vůbec nepřemýšlí. "Faktem je, že pokud jsi naživu a relativně zdravý ve vyšším věku, je mi skoro 85...To, že stále žiju a pracuji, wow, koho zajímá, že nemám své staré klouby? A už nemůžu lyžovat, jezdit na kole nebo běhat?  Víš, v 60 můžeš být opravdu starý a v 85 letech můžeš být opravdu mladý a zdravý," řekla Fonda.

Fonda se objevila v televizním rozhovoru u příležitosti propagace svého seriálu Grace a Frankie na Netflixu, kde hraje s Lily Tomlin. Jde o komediální sérii, ve které Fonda a Tomlin hrají pár dobrých kamarádek, které se daly dohromady poté, co jim jejich manželé prozradili, že spolu mají vztah.

Fonda a Tomlin jsou navíc dobrými kamarádkami i v reálném životě. Skamarádily se už v 80. letech, když spolu poprvé hrály. A velké přátelství má pro samotnou Jane Fonda obrovskou hodnotu. V jednom z loňských rozhovorů prozradila, že už nestojí o žádné vztahy. Vdaná přitom byla hned třikrát. V šedesátých letech za francouzského režiséra Rogera Vadima, v sedmdesátkách za aktivistu Toma Haydena a v devadesátkách za zakladatele stanice CNN Teda Turnera. Pak ještě měla vážný vztah s producentem Richardem Perrym, se kterým žila do roku 2017.

Zdroj: CBS, People

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47