Justin Timberlake slaví 10 let v chomoutu. Manželka Jessica Biel mu odpouští nevěry za tučné odškodné

 Celebrity 
27. dubna 2022 11:49 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Jessica Biel tvrdí, že je v manželství šťastná Depositphotos
Justin Timberlake a Jessica Biel zanedlouho oslaví desetileté výročí svého manželství. A sama Jessica se rozpovídala o tom, jak jim to doma funguje i po takové době.

"Někdy mám pocit, jakoby 10 let uteklo jako mrknutí oka, a jindy mám pocit, že 10 let, je opravdu podstatná část něčího života‘,“ rozpovídala se Jessica Biel pro Access Hollywood. "Jsem na to opravdu hrdá. Měli jsme své vzestupy a pády jako každý a jsem na to opravdu hrdá, stále jsem šťastná a miluji svůj život," řekla.

Musela mu odpustit nevěry

Jessica Biel sice tvrdí, že je šťastná, ale nebylo tomu tak během manželství vždy. V roce 2020 potkal pár velký skandál, když byl Timberlake nachytán v nočním klubu v New Orleans s herečkou Alishou Wainwright, se kterou se přinejmenším veřejně vzájemně osahávali.

Tehdy prominentnímu páru pomohla k udržení manželství párová terapie. Povídá se, že Timberlake se opravdu snažil, aby o svoji manželku tehdy nepřišel. Timberlake údajně cítil vinu a dokonce se veřejně své ženě omlouval na Instragramu, kde přiznal své pochybení a klasicky se vymlouval na to, že toho vypil víc, než bylo zdrávo. "Omlouvám se své úžasné ženě a rodině, že jsem je přivedl do takové situace, a soustředím se na to, abych byl tím nejlepším manželem a otcem, jakým mohu být," napsal tehdy.

Povídá se také, že Timberlake žil dvojí život už v době, kdy s Jessicou Biel začal v roce 2010 chodit. Timberlake tehdy údajně podvedl Biel, když měl třídenní úlet s herečkou Olivií Munn poté, co jí a ostatním řekl, že s Jessicou skončil. To se opravdu nakonec stalo, když se Timberlake a Biel na jaře roku 2011 skutečně rozešli a některé zdroje citovaly Timberlakea, že nebyl ve vztahu šťastný.

Kromě Olivie Munn měl mít také řadu dalších aférek. Nakonec mu ale Jessica Biel chyběla a pár se k sobě vrátil už během následujícího měsíce. A na konci roku 2011 Timberlake požádal Jessicu o ruku. Podle zprávy Daily News z roku 2013 si ale Jessica Biel udělala pojistku v podobě předmanželské smlouvy, díky které má inkasovat 500 tisíc dolarů za každou zpěvákovu odhalenou nevěru. Musí to být tedy opravdu krásné a harmonické manželství...

Zdroj: Access Hollywood, Mercury News

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve